Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αναδασμός Ατσικής: Στον Πέτσα για τις τελικές ρυθμίσεις πριν την υπογραφή για την εκπόνηση μελέτης
ikteo limnou
Αναδασμός Ατσικής: Στον Πέτσα για τις τελικές ρυθμίσεις πριν την υπογραφή για την εκπόνηση μελέτης
08.07.2021 | 18:37

Αναδασμός Ατσικής: Στον Πέτσα για τις τελικές ρυθμίσεις πριν την υπογραφή για την εκπόνηση μελέτης

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7.7.2021 στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης κ. Στέλιου Πέτσα παρουσία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη, του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Νομού Λέσβου Χαράλαμπου Αθανασίου, του Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου Παναγιώτη Κουφέλου, του Έπαρχου Λήμνου Άγγελου Βλαττά – Λαμπρινού και του Δήμαρχου Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη.

Στην σύσκεψη έγινε μια αναφορά σε ζητήματα που απασχολούν την Λέσβο και την Λήμνο ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις τελικές ρυθμίσεις πριν την υπογραφή για την εκπόνηση της μεγάλης μελέτης του πολυαναμενόμενου και ιδιαιτέρως σημαντικού για την ανάπτυξη της Λήμνου αναδασμού της Ατσικής. Μια μελέτη που πρόκειται να την διαχειριστεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Αμέσως μετά την σύσκεψη ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Υπουργό κ. Πέτσα, του οποίου το γραφείο είναι πάντα ανοικτό για όλους τους θεσμικούς φορείς της αυτοδιοίκησης. Έγινε μια αναφορά σε ζητήματα που έχουν προκύψει και αφορόυν τις νήσους μας ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς όλων επικεντρωθήκαμε στον πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη της Λήμνου αναδασμό της Ατσικής και στις τελικές ρυθμίσεις πριν την υπογραφή για την εκπόνηση μελέτης. Θεωρώ πολύ θετικό το γεγονός ότι ενώ η χώρα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της διαχείρισης της Πανδημίας η Κυβέρνηση δεν αμελεί και προσπαθεί να στηρίξει και να ανταποκριθεί και σε άλλα ζητήματα που προκύπτουν στις τοπικές μας κοινωνίες.»

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018