Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σπουδαία εξέλιξη για τον Πλατύ | Υπεγράφη η σύμβαση για τα λύματα

afoi poriazi

charitakis banner new

Σπουδαία εξέλιξη για τον Πλατύ | Υπεγράφη η σύμβαση για τα λύματα
16.07.2021 | 09:24

Σπουδαία εξέλιξη για τον Πλατύ | Υπεγράφη η σύμβαση για τα λύματα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μια σπουδαία εξέλιξη ανακοινώθηκε από το Δήμο Λήμνου, σε ότι αφορά τα λύματα του Πλατύ, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον η οσμή τους, είχε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα, τόσο σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, όσο και στο Δήμο, αφού καλούνταν να αντιμετωπίσει μια κατάσταση με ημίμετρα.

Γίνεται λοιπόν γνωστό ότι:

Ο Δήμος Λήμνου προέβη σε υπογραφή σύμβασης ανάθεσης του υποέργου 1: «Σύστημα μεταφοράς λυμάτων Τ.Κ. Πλατέως έως την Ε.Ε.Λ. Μύρινας» της αντίστοιχης πράξης, κατόπιν της διεξαγωγής ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού.

Η σύμβαση αφορά στην κατασκευή δύο αντλητικών συγκροτημάτων και αγωγών μεταφοράς λυμάτων από τη θέση της υφιστάμενης Ε.Ε.Λ. Πλατέως έως τη θέση της υφιστάμενης Ε.Ε.Λ. Μύρινας, καθώς και από την περιοχή Σ.Ο.Α. βόρεια της παραλίας Πλατέως.

           Η εν λόγω σύμβαση ανέρχεται σε 477.078 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, ενώ το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2014- 2020» της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και συγχρηματοδοτείται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018