Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γηροκομείο Λήμνου: Πρώτη περίπτωση εξαίρεσης εργαζομένου από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
afoi poriazi
Γηροκομείο Λήμνου: Πρώτη περίπτωση εξαίρεσης εργαζομένου από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
31.08.2021 | 18:04

Γηροκομείο Λήμνου: Πρώτη περίπτωση εξαίρεσης εργαζομένου από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Η πρώτη περίπτωση στην Λήμνο, εξαίρεσης εργαζομένου από το καθεστώς υποχρεωτικού εμβολιασμού έναντι του SARS-CoV-2 είναι γεγονός.

Όπως μας ενημέρωσε ο Αντιπρόεδρος του Φιλόπτωχου σωματείου «ο Καλός Σαμαρείτης», κος Λούκας Θωμάς, πρόκειται για εργαζόμενη του Γηροκομείου Λήμνου, η οποία λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, ήταν αμφίβολο αν έπρεπε να εμβολιασθεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία, όπως περιγράφεται στις τελευταίες υπουργικές αποφάσεις, και πριν δύο μέρες ενημερώθηκε η διοίκηση του Γηροκομείου από την αρμόδια επιτροπή ότι η συγκεκριμένη εργαζόμενη εξαιρείται της υποχρέωσης εμβολιασμού.

Σύμφωνα πάλι με τον κο Λούκα, «η εξέλιξη της διαδικασίας αποδεικνύει ότι με ψύχραιμες και καίριες κινήσεις είναι δυνατόν να προστατέψουμε και αυτούς τους ελάχιστους συνανθρώπους μας που ίσως και να αντιμετώπιζαν πρόβλημα από τον εμβολιασμό. Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να προστατευθούμε άμεσα ολοκληρώνοντας τον εμβολιασμό μας».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018