Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος - ΣΥΜ.Π.ΑΝ. για κινητοποίηση: «Εκκωφαντική η απουσία της Δημοτικής Αρχής»

banner roots

Λήμνος - ΣΥΜ.Π.ΑΝ. για κινητοποίηση: «Εκκωφαντική η απουσία της Δημοτικής Αρχής»
11.09.2021 | 11:49

Λήμνος - ΣΥΜ.Π.ΑΝ. για κινητοποίηση: «Εκκωφαντική η απουσία της Δημοτικής Αρχής»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

«Εκκωφαντική» χαρακτηρίζει η Συμμαχία Παλλημνιακής Ανάπτυξης την απουσία της Δημοτικής Αρχής από την κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/9), στο λιμάνι της Μύρινας, για το ακτοπλοϊκό.

Συγκεκριμένα, η δημοτική παράταξη σημειώνει:

«Με τη συμμετοχή δεκάδων συμπολιτών μας, ανάμεσα τους και αρκετοί αυτοδιοικητικοί, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Μύρινας, με την απουσία της Δημοτικής Αρχής να είναι εκκωφαντική, ύστερα από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου-η οποία πάρθηκε κατά πλειοψηφία-για ακύρωση της προγραμματισμένης κινητοποίησης.

Έτσι, αρκετοί συμπολίτες μας αψήφησαν το περασμένο της ώρας και βρέθηκαν στο λιμάνι για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, δείχνοντας άμεσα αντανακλαστικά αλλά και έντονη διάθεση διεκδίκησης και ενεργοποίησης.

Τα αιτήματα για σύγχρονα, ασφαλή και αξιόπλοα πλοία, με καθημερινές συνδέσεις με την ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, συμπυκνώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των νησιωτών.

Η χθεσινή κινητοποίηση ήταν ένα πρώτο καλό δείγμα για το τι μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε ενωμένοι ενώ ο αγώνας μας θα πρέπει να συνεχιστεί μέχρι να ληφθούν υπόψη τα αιτήματά μας από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η οποία φέρει και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για αυτή την κατάσταση, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να το αποκρύψουν εντέχνως.

Μαζί έχουμε τη δύναμη

Οι δημοτικού σύμβουλοι

Χαριτίνη Φωτοπούλου-Παϊτάκη

Βλάσης Χατζηχαραλάμπους».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το