Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ε.Ε.Σ Λήμνου: Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Πρώτες βοήθειες για Πολίτες»
ikteo limnou
Ε.Ε.Σ Λήμνου: Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Πρώτες βοήθειες για Πολίτες»
13.09.2021 | 21:35

Ε.Ε.Σ Λήμνου: Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Πρώτες βοήθειες για Πολίτες»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εκπαιδευτικά προγράμματα “Πρώτες βοήθειες για Πολίτες” 12 ωρών και “Βασική Υποστήριξη και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED)” 6 ωρών, που οργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού υπό την αιγίδα του ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου.

Ύστερα από σχετικό αίτημα του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr Αντώνιος Αυγερινός, ενέκρινε και απέστειλε στο Νησί άριστους εκπαιδευτές του Τμήματος Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υλοποίηση του αιτήματος.

prwtes voithies

Στα εκπαιδευτικά Προγράμματα συμμετείχαν και εκπαιδεύτηκαν εν συνόλω 88 πολίτες, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη αθλητικών σωματείων, οργανισμών και δημοσίων Υπηρεσιών.

Κατά την εκπαίδευση τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας, με πραγματοποίηση rapid test. Στους εκπαιδευθέντες θα χορηγηθούν σχετικές πιστοποιήσεις

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018