Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου: «Καταδικάζουμε τις ενέργειες που σχετίζονται με δηλητηριάσεις ζώων».
afoi poriazi
Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου: «Καταδικάζουμε τις ενέργειες που σχετίζονται με δηλητηριάσεις ζώων».
17.09.2021 | 13:38

Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου: «Καταδικάζουμε τις ενέργειες που σχετίζονται με δηλητηριάσεις ζώων».

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου, με αφορμή το χαμό κυνηγετικού σκύλου ο οποίος δηλητηριάστηκε από απαγορευμένο φάρμακο, δηλώνοντας ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που έχουν σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου μετά από σχετική ενημέρωση μέλους του το οποίο ανέφερε ότι ο σκύλος του απεβίωσε από δηλητηριασμένο δόλωμα, εφιστά την προσοχή προς όλα τα μέλη του που θα κυνηγήσουν ή θα κινηθούν στην περιοχή «ΛΑΓΚΑΔΕΣ» της Περιφέρειας του Φακού και τα ενημερώνει ότι ενδεχομένως να υπάρχουν τοποθετημένα και άλλα δολώματα με δηλητήριο.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου καταδικάζει αυτές τις ενέργειες που σχετίζονται με δηλητηριάσεις ζώων και δηλώνει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που έχουν σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν.

                      

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018