Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέος Ιερέας από σήμερα στον Πλατύ

banner roots

Νέος Ιερέας από σήμερα στον Πλατύ
19.09.2021 | 18:27

Νέος Ιερέας από σήμερα στον Πλατύ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ως μια «σημαντική μέρα για το χωριό του Πλατύ» χαρακτήρισε τη σημερινή ο Πρόεδρος του χωριού Κωνσταντίνος Σινάνης, «αφού στην κυριακάτικη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Ποιμεναρχης μας κ.κ. Ιερόθεος, παρουσίασε τον νέο εφημέριο της ενορίας του χωριού, τον πρωτοπρεσβύτερο π. Αναστάσιο Σαργέντη, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει και επισήμως τα καθήκοντά του»

«Ο π. Αναστασιος είναι ένας εξαιρετικά δραστήριος κληρικός με "ειδίκευση" στις σχέσεις με τη νεολαία, ο οποίος, μαζί με την οικογένειά του, μάς ήρθε από την μητρόπολη Ηλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως όπου διακωνούσε επί σειρά ετών .

242546845 4403427849723131 5066413117694666784 n

Πρώτος λοιπόν θέλω να τον καλωσορίσω στο χωριό μας αναφωνώντας το "ΑΞΙΟΣ".Να του ευχηθώ ο,τι καλύτερο στη νέα του διακονία και να τον διαβεβαιώσω πως και ως Πρόεδρος αλλά και ως απλός ενορίτης θα είμαι δίπλα του σε ο,τι χρειαστεί.

Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους συγχωριανούς, όλους τους κατοίκους της Κοινότητας μας, να τον αγκαλιάσουμε, να τον αγαπήσουμε και να τον στηρίξουμε στο έργο του, βλέποντας τον ως τον καλό ποιμένα που την ψυχή του θα δίνει υπέρ ημών, αλλά και ως τον Σίμωνα Κυρηναίο, μιας και αυτός θα σηκώνει από σήμερα και στο εξής το σταυρό για λογαριασμό όλων των ενοτήτων του» καταλήγει η ανακοίνωση του Προέδρου του Πλατύ.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel