Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κ. Μουτζούρης: «Όπου μπορούμε συνδράμουμε για την ανάπτυξη της Λήμνου» (video + audio)
afoi poriazi
Κ. Μουτζούρης: «Όπου μπορούμε συνδράμουμε για την ανάπτυξη της Λήμνου» (video + audio)
06.10.2021 | 14:57

Κ. Μουτζούρης: «Όπου μπορούμε συνδράμουμε για την ανάπτυξη της Λήμνου» (video + audio)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, καθώς από το Σάββατο βρίσκεται στη Λήμνο συνοδευόμενος από τον εκτελεστικό γραμματέα κ. Αλατζά και έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από επαφές και συναντήσεις.

DSC07535

Στη συνέντευξη που χωρίστηκε σε δύο μέρη, συμμετείχε και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστόφας, ο οποίος έφτασε σήμερα στο νησί μας, μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε στον Άγιο Ευστράτιο, για την παραλαβή έργων που αφορά «Στο Πράσινο Νησί».

DSC07536

Το πρώτο αφορούσε την ανακοίνωση της Περιφέρειας με την οποία γίνονταν γνωστή η πρόθεση να χρηματοδοτηθούν 6 έργα που αφορούν το Δήμο Λήμνου και για το λόγο αυτό, νωρίτερα υπήρξε σύσκεψη στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Μαρινάκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημάρης.

DSC07537

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης αφορούσε γενικότερα στις επαφές και συζητήσεις που έγιναν στο νησί κατά την παραμονή του, με τον Περιφερειάρχη να δείχνει ενδιαφέρον να συνδράμει και σε μια σειρά άλλων έργων.

DSC07538

Παράλληλα ενημέρωσε για την εξέλιξη έργων που κατά το παρελθόν μας έχουν απασχολήσει, όπως η παράκαμψη του Θάνους, ο αναδασμός της Ατσικής και το φράγμα στον Κοντιά.

DSC07539

DSC07540

Δείτε την εισήγηση του κ. Μουτζούρη

Ακούστε όλο το δεύτερο μέρος, στο οποίο ο κ. Μουτζούρης απαντάει σε μια σειρά από ερωτήσεις, τόσο για τα έργα που ανακοινώθηκαν όσο και για τα σενάρια συνεργασίας ή τις αλλαγές στα πρόσωπα της Περιφερειακής Αρχής.

 

DSC07541
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018