Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>2ος Διασυλλογικός Αγώνας Κ14 (Αγοριών-Κοριτσιών) Ατομικών Αγωνισμάτων Ομίλου Σωματείων Λήμνου

afoi poriazi

charitakis banner new

2ος Διασυλλογικός Αγώνας Κ14 (Αγοριών-Κοριτσιών) Ατομικών Αγωνισμάτων Ομίλου Σωματείων Λήμνου
22.10.2021 | 19:12

2ος Διασυλλογικός Αγώνας Κ14 (Αγοριών-Κοριτσιών) Ατομικών Αγωνισμάτων Ομίλου Σωματείων Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου με την υποστήριξη του Οργανισμού Εκπαίδευσης Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Λήμνου, τον οποίο και ευχαριστούμε, θα διεξαχθεί ο 2ος Διασυλλογικός Αγώνας ατομικών αγωνισμάτων Κ14 (Αγοριών-Κοριτσιών) Φθινοπωρινής περιόδου για τον όμιλο σωματείων της Λήμνου το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 το πρωί , στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας.

Οι αθλητές-τριες ηλικίας Κ14 ετών γεννηθέντες τα έτη 2008-2009 , έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ένα ατομικό αγώνισμα και μία σκυταλοδρομία 4X60μ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην υπ’ αρ. πρωτ.126/8.06.2021 προκήρυξη των αγώνων αλλά και σύμφωνα με το επικαιροποιημένο την 4-10-2021 υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων ανοικτού στίβου του ΣΕΓΑΣ όπως έχουν ενημερωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Γενικές οδηγίες:

-Οι αθλητές και αθλήτριες Κ14 συμμετέχουν με self - test, που θα επιδεικνύουν στη Γραμματεία μαζί με τα υπόλοιπα απαραίτητα δικαιολογητικά (Κάρτα Υγείας και Δελτίο Αθλητή).

-Κατά την είσοδο των σωματείων στο στάδιο, ο υπεύθυνος προπονητής – συνοδός να έχει συμπληρωμένη την ομαδική κατάσταση εισόδου για να είναι πιο εύκολος και γρήγορος ο έλεγχος.

- ΄Οσον αφορά το φίλαθλο κοινό κλπ ενδιαφερόμενους,   τους αγώνες μπορούν να τους παρακολουθήσουν μόνο οι:

-Εμβολιασμένοι

-Νοσήσαντες

-Μοριακός έλεγχος 72 ώρες

-Rapid Test 48 ώρες

Επιδεικνύοντας τα παραπάνω δικαιολογητικά κατά την είσοδό τους στο στάδιο.

Στους τρείς πρώτους νικητές-τριες των αγωνισμάτων,   θα δοθούν διπλώματα & μετάλλια αλλά και βεβαίωση συμμετοχής σε όλα τα παιδιά , προπονητές, κριτές, οι οποίοι θα τα παραλαμβάνουν σε ειδικό χώρο που θα δημιουργηθεί στο στάδιο για τον σκοπό αυτό, λόγω του covid/19.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018