Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Τέλος» ο Σωτήρης Μελάς από το Λήμνος Sports Club

the roots web banners 06

«Τέλος» ο Σωτήρης Μελάς από το Λήμνος Sports Club
15.10.2013 | 18:42

«Τέλος» ο Σωτήρης Μελάς από το Λήμνος Sports Club

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία αλλά και από την ομάδα βόλλευ του Λήμνος Sports Club, αποτελεί εδώ και λίγο καιρό ο Σωτήρης Μελάς. Ο 38χρονος τεχνικός και παίκτης της ομάδας του Νίκου Σαμαρά, όπως μας είπε ο ίδιος, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο τον ανάγκασε να αποχαιρετήσει όχι μόνο την ομάδα της Λήμνου, με την οποία έχει δεθεί συναισθηματικά, αλλά και το άθλημα που λάτρεψε.

Μιλώντας για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μας εξηγεί ότι το πρόβλημα με τη μέση του είναι αρκετά σοβαρό και από την άλλη οι υποχρεώσεις στην Α2 είναι περισσότερες και οι επιβαρύνσεις μεγαλύτερες.

Ο Σωτήρης Μελάς δηλώνει ότι, επιθυμεί να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα του Νίκου Σαμαρά και γι αυτό τον λόγο, το αθλητικό του δελτίο θα παραμείνει στη Λήμνο.

"Νιώθω στεναχωρημένος γι αυτή την απόφαση, αλλά είναι θέμα υγείας και δεν γινόταν αλλιώς. Την ομάδα της Λήμνου την νιώθω δική μου ομάδα και θα είναι η τελευταία της καριέρας μου. Εύχομαι καλή επιτυχία και θα είμαι κοντά της σε οτιδήποτε μπορώ να φανώ χρήσιμος".

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το