Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέα αναβολή στη δίκη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου
afoi poriazi
Νέα αναβολή στη δίκη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου
03.11.2021 | 09:51

Νέα αναβολή στη δίκη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Γράφει η Αναστασία Σπυριδάκη 

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων βορείου Αιγαίου, στη Μυτιλήνη βρέθηκαν σήμερα οι κατηγορούμενοι δύο εκ των υποθέσεων, που αφορούν στο σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου, όπου δόθηκε αναβολή και για τις δύο για την ερχόμενη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και για τις 10 Φεβρουαρίου 2022.

Η πρώτη αφορά στο σύνολο των ενεργειών και των παραλήψεων, που οδήγησαν στο κλείσιμο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος με 47 κατηγορούμενους, μέλη των Δ.Σ., υπηρεσιακά στελέχη της Συνεταιριστικής και μεγάλους δανειολήπτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απιστίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και τις ηθικής αυτουργίας και άμεσης συνέργειας σε απιστία.

Στη δεύτερη υπόθεση με 14 κατηγορούμενους, μέλη του Δ.Σ., στελέχη της Συνεταιριστικής και δανειολήπτες οι κατηγορίες αφορούν σε κακουργηματική απιστία τελεσθείσα δια παραλείψεως, ηθική αυτουργία από κοινού σε κακουργηματική απιστία και άμεση συνέργεια σε κακουργηματική απιστία τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση αυτή θα εκδικαστεί την ερχόμενη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018