Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λιμενικό ταμείο Λήμνου – Αγ. Ευστρατίου: Ρήξη στη συνεργασία των δυο νησιών;
ikteo limnou
Λιμενικό ταμείο Λήμνου – Αγ. Ευστρατίου: Ρήξη στη συνεργασία των δυο νησιών;
18.11.2021 | 18:34

Λιμενικό ταμείο Λήμνου – Αγ. Ευστρατίου: Ρήξη στη συνεργασία των δυο νησιών;

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ερωτήματα προκαλεί η ανακοίνωση του Δήμου Αγίου Ευστρατίου, για τη σχέση που επικρατεί μεταξύ των μελών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου που είναι υπεύθυνο τόσο για το λιμένα της Λήμνου όσο και του Αγίου Ευστρατίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στα πλαίσια του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Ευστράτιου εχθές, 17/11/2021 και της ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε από τη Δήμαρχο Αγίου Ευστράτιου, ένα από τα θέματα για τα οποία ενημερώθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ήταν η σύνταξη του Τεχνικού Προγράμματος 2022 από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λήμνου και Αγίου Ευστράτιου, το οποίο καταψηφίσθηκε από τους εκπροσώπους του Αγίου Ευστράτιου καθώς δεν είχε συμπεριληφθεί κάποιο έργο που να αφορά το λιμένα του νησιού!

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι τάχθηκαν υπέρ της απόφασης αυτής γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λιμένας είναι γνωστά σε όλους!

Ο FM100, επικοινώνησε άμεσα με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κ. Σφενδύλη, ο οποίος όμως για την ώρα δεν ήθελε να προχωρήσει σε δημόσια τοποθέτηση.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018