Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου για τα γεύματα αγάπης της ταβέρνας "Μαν-Τέλλα"

banner roots

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου για τα γεύματα αγάπης της ταβέρνας "Μαν-Τέλλα"
03.01.2022 | 22:27

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου για τα γεύματα αγάπης της ταβέρνας "Μαν-Τέλλα"

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου μοίρασε σε κατοίκους, που το είχαν ανάγκη, τα ενενήντα γεύματα αγάπης που μαγείρεψε και διέθεσε η Ταβέρνα "Μαν-Τέλλα".

Η ανακοίνωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου: 

Για ακόμη μία φορά οι Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου διένειμαν σε ενενήντα ευάλωτους συνανθρώπους μας, οικογένειες και μεμονωμένα άτομα, κατοίκους του νησιού, πακέτα καλομαγειρεμένου φαγητού.

Τα πακέτα φαγητού είναι προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στον έχοντα ανάγκη συνάνθρωπο από την ταβέρνα “Μαντέλα” του κ. Παλαιολόγου Τριανταφύλλου και των συνεργατών του, που φρόντισαν για την παραγωγή τους σε συνεχόμενη συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ευχόμαστε παρόμοιες ενέργειες και συνεργασίες να βρουν και άλλους μιμητές που θα απαλύνουν τις ανάγκες συνανθρώπων μας, ενόψει και των γιορτινών ημερών, εκφράζοντας αγάπη και αλληλεγγύη.

mantellas

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το