Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γιάννης Μπουρνούς: "Τα προβλήματα της Λήμνου και του Άη Στράτη θα παραμείνουν άλυτα και μετά την…περατζάδα του κ. Μητσοτάκη"
afoi poriazi
Γιάννης Μπουρνούς: "Τα προβλήματα της Λήμνου και του Άη Στράτη θα παραμείνουν άλυτα και μετά την…περατζάδα του κ. Μητσοτάκη"
05.01.2022 | 09:13

Γιάννης Μπουρνούς: "Τα προβλήματα της Λήμνου και του Άη Στράτη θα παραμείνουν άλυτα και μετά την…περατζάδα του κ. Μητσοτάκη"

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε έγγραφη δήλωση, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα νησιά της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, προχώρησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Γιάννης Μπουρνούς.

Ο κ. Μπουρνούς επισημαίνει:

Η αυριανή επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στον Άγιο Ευστράτιο και τη Λήμνο, με δεδομένη την επί δυόμιση χρόνια προκλητική απουσία της κυβέρνησής του από τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών του νομού μας, εξυπηρετεί απλά και μόνο την απέλπιδα προσπάθεια ενίσχυσης του καταρρακωμένου επικοινωνιακού του προφίλ.

Ο κ. Μητσοτάκης και το επιτελικό του κράτος, κατά την καταστροφική διακυβέρνησή τους είναι υπαίτιοι για την υποβάθμιση των σχολείων των νησιών με τις σημαντικές και διαρκείς ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, την αναστολή λειτουργίας εν μέσω πανδημίας της ΚΟΜΥ Λήμνου, την υποστελέχωση των δομών υγείας και των υπηρεσιών δημόσιας διοίκησης και δικαιοσύνης, την εγκατάλειψη αγροτοκτηνοτρόφων και αλιέων, αλλά και την άκρως προβληματική ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου και του Άη Στράτη με την ηπειρωτική χώρα, ακόμα και κατά την τουριστική περίοδο, χάριν εξυπηρέτησης συγκεκριμένων εφοπλιστικών συμφερόντων.

Είμαστε σίγουροι ότι τα προβλήματα της Λήμνου και του Άη Στράτη θα παραμείνουν άλυτα και μετά την επικοινωνιακή…περατζάδα του κ. Μητσοτάκη.            Ο ίδιος και η κυβέρνησή του έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να υπηρετήσουν τις ανάγκες των ακριτών νησιωτών μας. Γι αυτό και είναι ώρα να φύγουν.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018