Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έρχονται προσλήψεις στο Δήμο Λήμνου

the roots web banners 06

Έρχονται προσλήψεις στο Δήμο Λήμνου
11.11.2013 | 14:10

Έρχονται προσλήψεις στο Δήμο Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε προσλήψεις προσωπικού, ορισμένου χρόνου θα προχωρήσει ο Δήμος Λήμνου στο αμέσως επόμενο διάστημα. Πρόκειται για προσλήψεις  9 θέσεων με 8μηνες συμβάσεις  από το Δήμο Λήμνου.

Αναλυτικά.

Έξι  θέσεις εργατών, μία οδηγού, μία ηλεκτρολόγου και μία  χειριστή μηχανημάτων.  

Εντωμεταξύ, από μέρα σε μέρα, θα ανοίξει και πάλι η ηλεκτρονική εφαρμογή του Ο.Α.Ε.Δ για αιτήσεις κοινωφελούς εργασίας 5μηνης διάρκειας. Ήδη μέσω της ιστοσελίδας του Ο.Α.Ε.Δ μπορούν να πληροφορηθούν οι αιτούντες, υποχρεωτικής εκπαίδευσης, εάν έχουν επιλεγεί  από τους προσωρινούς πίνακες, για τις 26 θέσεις που έχουν προκηρυχθεί για τη Λήμνο.

Συνολικά για το νησί, μέσω του προγράμματος της κοινωφελούς εργασίας θα υπάρξουν 110 προσλήψεις. Οι 26, όπως προαναφέραμε, έχουν καλυφθεί ήδη από υποψήφιους υποχρεωτικής εκπαίδευσης, ενώ οι υπόλοιπες αναμένεται να καλυφθούν από υποψήφιους Δευτεροβάθμιας, Τεχνολογικής  και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Τέλος, ο Δήμος της Λήμνου, βρίσκεται εν αναμονή της έγκρισης από το Υπουργείο Εσωτερικών, η οποία θα «ξεκλειδώσει» την προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού στο Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, που θα λειτουργήσει στα Καμίνια.

Για τις ακριβείς ημερομηνίες καθώς και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα σας ενημερώσουμε με νεότερο άρθρο.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel