Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου ευχαριστεί την «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΜΝΟΥ»
afoi poriazi
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου ευχαριστεί την «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΜΝΟΥ»
09.05.2022 | 11:56

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου ευχαριστεί την «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΜΝΟΥ»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου ευχαριστεί θερμά την «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΜΝΟΥ» και πιο συγκεκριμένα τις δύο γυναικείες ομάδες του νησιού μας για την προσφορά τους.

Η ποδοσφαιρική «ΑΕ ΛΗΜΝΟΣ» και ο «Αετός Λήμνου» volley Νίκος Σαμαράς διοργάνωσαν έναν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 20 Απριλίου στο γήπεδο Μύρινας, με σκοπό την ενίσχυση της δομής εν όψει των Αγίων ημερών του Πάσχα. Ο αγώνας διεξήχθη με μεγάλη συμμετοχή και τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν από τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Καραγιάννη Ισίδωρο, τον προπονητή κύριο Χαροκόπο Γεώργιο και αντιπροσωπία αθλητών στην υπεύθυνη της δομής.

Τα τρόφιμα, τα οποία είναι συσκευασμένα και μακράς διαρκείας, θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους της δομής μας στην διανομή του τρέχοντος μηνός. Μια πράξη όπως αυτή είναι άξια συγχαρητηρίων και γίνεται εκφραστής της αλληλεγγύης προς τους συντοπίτες μας, αποτελώντας παράδειγμα για μελλοντικές δράσεις.  

koinoniko ael

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018