Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Το Φαρακλό σε παγκόσμιο μαθητικό διαγωνισμό φωτογραφίας
achilladelis
Λήμνος: Το Φαρακλό σε παγκόσμιο μαθητικό διαγωνισμό φωτογραφίας
10.05.2022 | 14:37

Λήμνος: Το Φαρακλό σε παγκόσμιο μαθητικό διαγωνισμό φωτογραφίας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με μια φωτογραφία από το Φαλακρό της Λήμνου, ο Γιάννης μαθητής της Α' Γυμνασίου, επέλεξε να λάβει μέρος σε ένα παγκόσμιο μαθητικό διαγωνισμό φωτογραφίας γεωμορφολογικού περιεχομένου.

Τη φωτογραφία τράβηξε ο ίδιος απ' το ακρωτήρι Φαρακλό, θέλοντας να αναδείξει το εκπληκτικό αυτό φαινόμενο της φύσης που μπορεί κανείς να το βρει στη Λήμνο.

Οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων είναι αποκλειστικά ερασιτεχνικές. Στην παρούσα φάση του διαγωνισμού, όλες οι διαγωνιζόμενες φωτογραφίες είναι αναρτημένες στο Instagram στο profile engie_project, προκειμένου μέχρι τις 15 Μαΐου να ψηφιστούν με like από τον κόσμο, για να ξεχωρίσουν οι πιο δημοφιλείς.

Αν η φωτογραφία του Γιάννη συγκεντρώσει αρκετά like θα περάσει στη δεύτερη φάση όπου θα βαθμολογηθούν από δεκαμελή επιτροπή παγκόσμιου κύρους Γεωλόγων που θα επιβραβεύσουν τις τρεις πιο εντυπωσιακές.

Αν θέλετε να βοηθήστε τον Γιάννη στην προσπάθεια του αυτή, κάντε like στον παρακάτω σύνδεσμο στο Instagram: https://www.instagram.com/p/CdDoA8PKpe_/

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018