Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου ευχαριστεί…
afoi poriazi

xaritakis wide

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου ευχαριστεί…
16.05.2022 | 09:47

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου ευχαριστεί…

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Λήμνου ευχαριστεί τον Δήμαρχο κο Δημήτρη Μαρινάκη για την διάθεση δημοτικών χώρων στη Μύρινα (Αίθουσα Γκαλιούρη) και στον Μούδρο (πρώην Δημαρχείο) προκειμένου να λειτουργήσουν σαν Εκλογικά Κέντρα, καθώς επίσης και του απαραίτητου εξοπλισμού για την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., εχθές Κυριακή 15 Μαΐου.

Ευχαριστεί επίσης θερμά:

Τον Αντιδήμαρχο κο Στέφανο Σαρρή.

Τους εργαζόμενους στον Οργανισμό Εκπαίδευσης, δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού – Αθλητισμού.

Όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Λήμνου οι οποίοι  βοήθησαν στην οργάνωση και στη λειτουργία των εκλογικών κέντρων Μύρινας και Μούδρου.

Χωρίς την συνεισφορά όλων των παραπάνω δεν θα είχε γίνει εφικτό να διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία με τον άψογο τρόπο με τον οποίο διεξήχθη και ολοκληρώθηκε.

281378050 10158480789551269 4670610280912716817 n

 

Δήλωση Γιάννη Μπουρνού για την εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πιο μαζικός και πιο έτοιμος από ποτέ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αριθμεί από απόψε 172.000 μέλη πανελλαδικά. Πρόκειται για μια πρωτοφανή και ιστορική οργανωτική έκρηξη, που οφείλεται αφ' ενός στη διορατική πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για απευθείας εκλογή Κεντρικής Επιτροπής και Προέδρου από τη βάση του Κόμματος και αφ' ετέρου στη συλλογική κινητοποίηση όλου του Κόμματος τις προηγούμενες μέρες και εβδομάδες μέσα από μια απόλυτα επιτυχημένη εκστρατεία.

Ευχαριστούμε θερμά καθέναν και καθεμιά χωριστά, από τους 1100 Λέσβιους που ψήφισαν συνολικά στα 11 εκλογικά τμήματα του νησιού για την εκλογή Προέδρου, ξεπερνώντας κάθε υπεραισιόδοξη εκτίμησή μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λέσβου εκτινάσσει από απόψε εντυπωσιακά την οργανωτική του δύναμη.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους 503 συντρόφους και συντρόφισσες από τις Οργανώσεις Μελών του Βορείου Αιγαίου που με τίμησαν με την ψήφο τους για τη νέα Κεντρική Επιτροπή. Το φορτίο της εμπιστοσύνης τους είναι πολύ βαρύ. Δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να τους εκπροσωπήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ανώτατο όργανο του Κόμματός μας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Δουρή από την Ικαρία, και τις Μαρία Νικολάρα και Αναστασία Δαούση από τη Λέσβο, που εκλέγονται επίσης στην Κεντρική Επιτροπή. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε από κοινού, ως ομάδα, με προτεραιότητα τα προβλήματα των νησιών μας και την ακόμα μεγαλύτερη συμπερίληψη της νησιωτικότητας σε όλες τις πτυχές της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Πρωτίστως, όμως, θα βάλουμε κι εμείς όλες μας τις δυνάμεις, για να απαλλάξουμε τα νησιά μας και την πατρίδα μια ώρα αρχύτερα από την επικίνδυνη και καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Από εχθές το βράδυ ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι ένα διαφορετικό κόμμα. Πιο μαζικό, πιο δυνατό, πιο αποφασισμένο, πιο έτοιμο από ποτέ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που πλησιάζει.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018