Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Νίνα Χόρνγουολ στον FM100 για το Porto Myrina Palace, το δεύτερο ξενοδοχείο αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα
afoi poriazi
Η Νίνα Χόρνγουολ στον FM100 για το Porto Myrina Palace, το δεύτερο ξενοδοχείο αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα
19.05.2022 | 22:05

Η Νίνα Χόρνγουολ στον FM100 για το Porto Myrina Palace, το δεύτερο ξενοδοχείο αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Με αφορμή τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Porto Myrina Palace και την είδηση συνεργασίας μεταξύ Σουηδίας κι Ελλάδας στο πλαίσιο του αθλητικού τουρισμού, φιλοξενήθηκε ζωντανά στην ραδιοφωνική εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου "Θέμα κι Ανάθεμα" η κ. Νίνα Χόρνγουολ, Ανώτερος Αντιπρόσωπος κι Εμπορικός Διευθυντής του Apollo Travel Group, ενός από τους μεγαλύτερους Tour Operators της Σκανδιναβίας.

Στις 26 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Porto Myrina Palace, του δεύτερου ξενοδοχείου αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, στο οποίο, όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο, θα παρευρίσκεται ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, και πιθανότατα διευρυμένο κυβερνητικό κλιμάκιο.

Να σημειώσουμε ότι το πρώτο αντίστοιχο ξενοδοχείο βρίσκεται στα Σύβοτα.

Η κ. Χόρνγουολ επισημαίνει ότι η συνεργασία του ξενοδοχείου με την εταιρία Apollo φέρνει άμεσα στην Λήμνο τουρίστες από Σουηδία, Δανία και Νορβηγία, ενώ τις προοπτικές για το μέλλον τις χαρακτηρίζει "φοβερές".

Η Ελλάδα και η Λήμνος κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητικό τουρισμό.
Το ξενοδοχείο Porto Myrina Palace, το οποίο, όπως αναφέρει η κ. Χόρνγουολ, πληροί τις προδιαγραφές της σουηδικής ολυμπιακής επιτροπής, πράγμα που σημαίνει ότι στο λογότυπο του ξενοδοχείου θα υπάρχουν οι ολυμπιακοί κύκλοι, πρόκειται να φιλοξενεί ολυμπιακούς αθλητές, πρωταθλητές, ολυμπιακές ομάδες κι αποστολές, οι οποίες εφεξής θα έχουν την δυνατότητα να προπονούνται στο ξενοδοχείο.

Είναι προφανές, όπως εξηγεί η κ. Χόρνγουολ, ότι αυτό θα λειτουργήσει ως δέλεαρ και για τους απλούς τουρίστες, που έχουν όμως πάθος με τον αθλητισμό κι επιθυμούν να αξιοποιήσουν ένα τέτοιο προϊόν, το οποίο μάλιστα, για να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τις απαιτητικές προδιαγραφές χρειάστηκε να επενδυθεί τουλάχιστον 1.500.000 ευρώ.

Τέλος η κ. Χόρνγουολ αναφέρει ότι 500 χιλιάδες τουρίστες σπό Σκανδιναβικές χώρες είναι προγραμματισμένο θα προσέλθουν στην Ελλάδα κατά την διάρκεια της φετινής καλοκαιρινή σεζόν, ενώ υπερτονίζει την αξία της συνεργασία για το νησί της Λήμνου, αφού βέβαια στο ξενοχείο Porto Myrina Palace δίνεται η δυνατότητα "all inclusive", χωρίς όμως αυτό να λειτουργεί δεσμευτικά για τον πελάτη.

Τι είναι τελικά ο "αθλητικός τουρισμός", "Τι περιμένει η εταιρία Apollo από την συνεργασία", "Ποιοι είναι οι στόχοι βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα"; 

Ακούστε όλες τις απαντήσεις: 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018