Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου ως σχολείο-πρεσβευτής της νεανικής αντικαπνιστικής εταιρείας | Δείτε live την βράβευση
afoi poriazi

xaritakis wide

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου ως σχολείο-πρεσβευτής της νεανικής αντικαπνιστικής εταιρείας | Δείτε live την βράβευση
25.05.2022 | 20:00

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου ως σχολείο-πρεσβευτής της νεανικής αντικαπνιστικής εταιρείας | Δείτε live την βράβευση

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου συγκαταλέγεται στα βραβευμένα σχολεία στον πρώτο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Γραφής και Αφίσας με τίτλο " Πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα" της εταιρίας FairLife L.C.C, που ασχολείται με την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα. Αξίζει να σημειωθεί, λοιπόν, ότι το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου και η μαθήτριά του, Μαρία Μιχάκη, κατέλαβαν την 5η θέση ανάμεσα στις 140 συμμετοχές σχολείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η επίσημη ανακοίνωση του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου αναφέρει: 

Στον Πρώτο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Γραφής και Αφίσας της FairLife L.C.C. το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου συγκαταλέγεται στα βραβευμένα σχολεία. Ανάμεσα στις 140 συμμετοχές σχολείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεχώρισαν οι καλύτερες δέκα κατά αξιολογική σειρά βαθμολογίας και η μαθήτριά μας, Μαρία Μιχάκη (Γ΄ τάξη) κατέλαβε την 5η θέση με τη δημιουργία αφίσας.

Τα κριτήρια για την αξιολόγηση των έργων αποτέλεσαν το περιεχόμενο, η εκτέλεση, η πρωτοτυπία, η εκφραστική σαφήνεια του μηνύματος.

Στον ίδιο διαγωνισμό στην κατηγορία του διηγήματος, συμμετείχε επίσης η μαθήτρια της Α΄ τάξης, Χάρις Μεργιά το κείμενο της οποίας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της FairLife L.C.C.

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Χαλικιώτου Ράνια, φιλόλογος

Το βραβείο περιλαμβάνει:

  • γραπτό έπαινο
  • αναγνώριση του μαθητή ως εθελοντή – πρεσβευτή της FairLife L.C.C.
  • συμμετοχή με το έργο του στη νεανική αντικαπνιστική εκστρατεία

Όλα τα σχολεία που συμμετέχουν στον διαγωνισμό αναγνωρίζονται ως πρεσβευτές της FairLife L.C.C. με γραπτή μνεία- έπαινο. Έτσι θα μπορούν να συμμετέχουν στις εθελοντικές δράσεις που πραγματοποιούνται, να διατυπώσουν προτάσεις για να υπάρχει μια περαιτέρω συνεργασία και συνέργεια με στόχο μια νέα γενιά χωρίς τσιγάρο, χωρίς άτμισμα.

Συγχαρητήρια στις μαθήτριές μας που μέσα από τη συμμετοχή τους ευαισθητοποιήθηκαν για τις συνέπειες του καπνίσματος και του ατμίσματος κατανοώντας το μήνυμα του διαγωνισμού.

Aκολουθήστε τον σύνδεσμο για να δείτε τα αποτελέσματα.

Στις 31 Μαΐου 2022 και ώρα 18.00 μ.μ.  θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση της FairLife όπου θα παρουσιαστούν τα έργα του μαθητικού διαγωνισμού, η νέα αντικαπνιστική καμπάνια και  οι δράσεις των νέων εθελοντών και φίλων της FairLife.

Η διαδικτυακή εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του διεθνούς οργανισμού INTERNATIONAL ACTION ART. Θα απευθύνουν χαιρετισμό η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Zέττα Μακρή και η Υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη.

Για την εγγραφή σας ώστε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ.

fairlife

Το έργο της Μαρίας Μιχάκη, που κατέκτησε την 5η θέση:

h omorfi pleura ths zois

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018