Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Eurobank και Be – Live μπαίνουν «ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια» | Δράσεις σε Λήμνο και Άγ. Ευστράτιο

afoi poriazi

charitakis banner new

Eurobank και Be – Live μπαίνουν «ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια» | Δράσεις σε Λήμνο και Άγ. Ευστράτιο
21.06.2022 | 10:32

Eurobank και Be – Live μπαίνουν «ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια» | Δράσεις σε Λήμνο και Άγ. Ευστράτιο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με απτά αποτελέσματα υλοποιείται η ευρεία πρωτοβουλία της Eurobank για το Δημογραφικό μέσω του προγράμματος «ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια», που εστιάζει στη στήριξη των νέων οικογενειών σε απομακρυσμένες περιοχές των ανατολικών συνόρων της χώρας, όπως είναι η Λήμνος και ο Άγιος Ευστράτιος.

Μέσα από μια σειρά δράσεων και παροχών, το πρόγραμμα επιδιώκει να άρει εμπόδια που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν τα ζευγάρια με τον ερχομό ενός παιδιού.

Ανάμεσα στις παροχές του προγράμματος, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο site της τράπεζας www.eurobank.gr/mprosta, είναι και η προσφορά δωρεάν θεραπειών εξωσωματικής γονιμοποίησης, τις οποίες υλοποιεί το μη κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live με την ευγενική δωρεά της Eurobank. Οι διακεκριμένοι γυναικολόγοι αναπαραγωγής και ιδρυτές του Σωματείου, κ.κ. Βασίλης Κελλάρης και Χάρης Χηνιάδης, θα βρίσκονται την Παρασκευή 24 Ιουνίου στη Λήμνο και στις 25 Ιουνίου στον Άγιο Ευστράτιο για να ενημερώσουν σε ανοιχτές για το κοινό εκδηλώσεις τους ενδιαφερόμενους για θέματα υπογονιμότητας αλλά και για τις δωρεάν θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Επίσης, εκπρόσωποι της διοίκησης και του τοπικού καταστήματος της Eurobank θα ενημερώσουν το κοινό για όλες τις παροχές του προγράμματος.

24 Ιουνίου, ώρα 19.00

Ξενοδοχείο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, Μύρινα Λήμνου

 

25 Ιουνίου, ώρα 19.30

Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Ευστρατίου

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018