Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Γιάννης Μπουρνούς από τη Λήμνο: "Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε θέση μάχης για τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν"

banner roots

Ο Γιάννης Μπουρνούς από τη Λήμνο: "Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε θέση μάχης για τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν"
22.06.2022 | 21:20

Ο Γιάννης Μπουρνούς από τη Λήμνο: "Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε θέση μάχης για τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν"

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Διήμερη επίσκεψη στη Λήμνο – δεύτερη μέσα σε ένα μήνα - πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, προκειμένου να πάρει μέρος σε συναντήσεις γνωριμίας με τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που εντάχθηκαν στο Κόμμα με αφορμή την εκλογή Προέδρου της 15ης Μαϊου, ενώ κατά την παραμονή του στη Λήμνο, παρακολούθησε την εκδήλωση «Μνήμες Μικράς Ασίας: Με το χέρι στην καρδιά», που διοργάνωσαν στον ανοικτό θεατράκι του Μούδρου το Γενικό Λύκειο και το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης».

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει επιπλέον: 

Ο Γιάννης Μπουρνούς συμμετείχε σε δύο τέτοιες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στ Μύρινα και το Μούδρο και απευθυνόμενος στα νέα μέλη, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Σας καλωσορίζουμε στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι ως οικοδεσπότες, αλλά ως συγκάτοικοι στο κοινό μας σπίτι. Σας ευχαριστούμε που κάνατε το βήμα, να ανταποκριθείτε στο προσκλητήριο του Αλέξη Τσίπρα και να ενταχθείτε στον ΣΥΡΙΖΑ. Από δω και πέρα χρειαζόμαστε την ενεργό συμμετοχή και τη δράση σας, γιατί πολύ σύντομα θα κληθούμε να δώσουμε από κοινού τη μεγάλη μάχη, για την εκλογική νίκη και την πολιτική αλλαγή στην πατρίδα μας.

Οποτεδήποτε κι αν ο κ. Μητσοτάκης επιλέξει να προσφύγει σε εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στην μεγάλη πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος και η χώρα μας, και να ηγηθεί μιας προοδευτικής κυβέρνησης με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Για να σταματήσουμε την ακρίβεια Μητσοτάκη, να σταματήσουμε την καταστροφή των λαϊκών και των μεσαίων στρωμάτων, να βοηθήσουμε τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, τους άνεργους νέους, τους αγρότες μας, να ορθοποδήσουν ξανά, με ουσιαστικά μέτρα στήριξης απέναντι στην έκρηξη της ακρίβειας, που η κυβέρνηση της ΝΔ ούτε μπορεί ούτε θέλει να πάρει».

Κατά την παραμονή του στη Λήμνο, ο Γιάννης Μπουρνούς παρακολούθησε την εκδήλωση «Μνήμες Μικράς Ασίας: Με το χέρι στην καρδιά», που διοργάνωσαν στον ανοικτό θεατράκι του Μούδρου το Γενικό Λύκειο και το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης». Η εκδήλωση περιελάμβανε προβολή ντοκιμαντέρ και οπτικοακουστικού υλικού για τη Μικρασιατική Καταστροφή, απαγγελία ποιημάτων, θεατρική παράσταση, καθώς και μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια αφιερωμένα στη Μικρά Ασία.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Βουλευτής συνεχάρη τις καθηγήτριες, κ. Μαρία Παπαπαναγιώτου και κ. Μελίνα Γραμματικοπούλου, που είχαν την επιμέλεια της εκδήλωσης, καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριες, για τη συνεισφορά τους μέσα από αυτή την όμορφη εκδήλωση, στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel