Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βουλγαράκης: «Ο λόγος της παραίτησης μου, είναι η παθητικότητα του Χατζηδιαμαντή» (+mp3)

banner roots

Βουλγαράκης:  «Ο λόγος της παραίτησης μου, είναι η παθητικότητα του Χατζηδιαμαντή» (+mp3)
27.11.2013 | 09:51

Βουλγαράκης: «Ο λόγος της παραίτησης μου, είναι η παθητικότητα του Χατζηδιαμαντή» (+mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Έντονη αντιπαράθεση, μεταξύ των δημοτικών συμβούλων, υπήρξε κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου , με αφορμή την αναφορά του Δημάρχου Λήμνου Αντώνη Χατζηδιαμαντή, ότι δεν παρέλαβε καμία μελέτη, από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε με θέμα ημερήσιας διάταξης «Κατάρτιση και ψήφιση ετήσιου τεχνικού προγράμματος του Δήμου Λήμνου  για  το έτος 2014».

Μετά την παραδοχή του Δημάρχου, τον λόγο πήρε ο ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Βουλγαράκης, ο όποιος υποστήριξε ότι δεν έχει ειπωθεί ποτέ η αλήθεια, μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων και ταυτόχρονα άσκησε κριτική στη Δημοτική Αρχή για την πολιτική που ακολουθεί στο θέμα των έργων.

«Ο Δήμος, επέλεξε να εντάξει μεγάλα έργα, τα οποία χρειάζονται ωριμότητα, η οποία έρχεται από μελέτες. Από πού πληρώθηκαν οι μελέτες;», ανέφερε ο κος Βουλγαράκης και συνέχισε «Όταν ο κος Σκαμάγκης, έλεγε ότι άφησε μελέτες, δεν πήρε ποτέ την απάντηση, που του έπρεπε, ότι αυτό που άφησε δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά μία λίστα από έργα που θα έπρεπε να γίνουν».

Μάλιστα, στο σημείο αυτό, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, αποκάλυψε ότι ο λόγος ο οποίος τον ανάγκασε σε παραίτηση, ηταν η παθητικότητα του Δημάρχου, όταν προκαλείτε απο τις αντίπαλες παρατάξεις.   

Το λόγο, σε αυτό το σημείο ζήτησε και πήρε η κα Τούφου, η οποία απευθυνόμενη προς τον κο Βουλγαράκη, ανέφερε: «Δημήτρη, όταν κατέβαινες υποψήφιος με αυτή την παράταξη, δεν γνώριζες την Πολιτική που θα ακολουθήσει; Δεν καταθέσατε στον Λήμνιακό Λαό, ένα πρόγραμμα; Περίμενες να το μάθεις μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο; Άρα μη μιλάς τώρα, θα έχουμε υπερσύγχρονο μουσείο σπογγαλιείας, όπως αναφέρει ο προϋπολογισμός που ψηφίζουμε σήμερα την ίδια στιγμή που η Μύρινα θα πλημμυρίζει».

Ακούστε το συγκεκριμένο απόσπασμα.    

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel