Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Από σήμερα και έως 13 Αυγούστου η έκθεση φωτογραφίας του Ερυθρού Σταυρού για την Μικρασιατική Καταστροφή
Λήμνος: Από σήμερα και έως 13 Αυγούστου η έκθεση φωτογραφίας του Ερυθρού Σταυρού για την Μικρασιατική Καταστροφή
10.08.2022 | 19:06

Λήμνος: Από σήμερα και έως 13 Αυγούστου η έκθεση φωτογραφίας του Ερυθρού Σταυρού για την Μικρασιατική Καταστροφή

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Σήμερα στις 20:30 στον Χώρο Τέχνης "Αποθήκη" στο Λιμάνι της Μύρινας θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας του Ερυθρού Σταυρού που θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 13 Αυγούστου και θα είναι αφιερωμένη στην Μικρασιατική Καταστροφή και τον Ξεριζωμό. 

Ειδικότερα, οι μέρες και ώρες λειτουργίας είναι: 

Πέμπτη έως Σάββατο: 11:00 - 13:30 και 20:00 - 22:30

Είσοδος ελεύθερη

Να σημειώσουμε ότι οι φωτογραφίες που θα εκτεθούν ανήκουν στον Ερυθρό Σταυρό Δράμας, ο οποίος είχε φέρει το υλικό στην τοπική καλοκαιρινή εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού πριν μερικές ημέρες, αλλά επειδή το υλικό έχει πολύ ενδιαφέρον κι απήχηση στον κόσμο αποφασίστηκε να ενταχθεί ξεχωριστά -με την παρούσα έκθεση- στις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού για την Μικρασιατική Καταστροφή.

ekthesi fotograias erythros

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel