Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Δήμος Λήμνου προσλαμβάνει βρεφονηπιοκόμους | Τα απαιτούμενα προσόντα

banner roots

Ο Δήμος Λήμνου προσλαμβάνει βρεφονηπιοκόμους | Τα απαιτούμενα προσόντα
20.09.2022 | 09:11

Ο Δήμος Λήμνου προσλαμβάνει βρεφονηπιοκόμους | Τα απαιτούμενα προσόντα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

ΟΟργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λίμνου ανακοίνωσε την πρόσληψη 2 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και διάρκειας 2 μηνών.

Οι θέσεις εργασίας απευθύνονται σε βρεφονηπιοκόμους.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκινά την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα γενικά προσόντα πρόσληψης

  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
  2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

1. Αίτηση –Υπεύθυνη Δήλωση (Παρέχεται από το site του Δήμου limnos.gov.gr).
2. Αντίγραφο ταυτότητας ή άλλου δημοσίου εγγράφου από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία ταυτότητας.
3. Πτυχίο ή δίπλωμα, όπως ορίζεται στον πίνακα της παρούσας ανακοίνωσης.
4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης
5 .Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986
 ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 και ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα δηλ. να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα .
6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώσουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη). 

Η προθεσμία και ο τόπος υποβολής των αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση υπεύθυνη δήλωση μαζί με τα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. Επισημαίνεται ότι: σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 γνωστό ως GDPR, που ετέθη σε
εφαρμογή τον Μάιο 2018, καθιερώνεται ενιαίο νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.

Για το λόγο αυτό, η συμμετοχή των υποψηφίων στη διαδικασία πρόσληψης με την οικειοθελή υποβολή αίτησης με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά προς τον Φορέα, συνεπάγεται τη συναίνεση του υποψηφίου για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, καθώς και για την ασφαλή διατήρησή τους σε αρχείο (φυσικό ή ψηφιακό) για συγκεκριμένο σκοπό και για όσο χρόνο απαιτείται, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι νόμιμες διαδικασίες πρόσληψης.

Οι φορείς οφείλουν να προστατεύουν τα προσωπικά στοιχεία των υποψηφίων από τυχόν υποκλοπή προκειμένου να επιτυγχάνεται η ασφαλής επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οι υποψήφιοι διατηρούν το δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσής τους ανά πάσα στιγμή και κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης προς το Φορέα. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 20.09.2022 έως και 23.09.2022 και ώρα 15.00 .

Οι αιτήσεις με την υπεύθυνη δήλωση θα διατίθενται αποκλειστικά στον ιστότοπο του Δήμου Λήμνου. 

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το