Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νοσοκομείο Λήμνου | Δ. Χασάπης προς Υπ. Υγείας: «Πρέπει να φτάσουμε κοντά στο θάνατο για να μας τιμήσει ο κ. Σκοπελίτης με τις υπηρεσίες του»;

computing cert aitisi it

PERIFEREIA B AIGAIOY MEDIA 350x250 LIMNOY

loukas ekloges

Νοσοκομείο Λήμνου | Δ. Χασάπης προς Υπ. Υγείας: «Πρέπει να φτάσουμε κοντά στο θάνατο για να μας τιμήσει ο κ. Σκοπελίτης με τις υπηρεσίες του»;
29.09.2022 | 14:34

Νοσοκομείο Λήμνου | Δ. Χασάπης προς Υπ. Υγείας: «Πρέπει να φτάσουμε κοντά στο θάνατο για να μας τιμήσει ο κ. Σκοπελίτης με τις υπηρεσίες του»;

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή διαμαρτυρίας για την επ’ αόριστο αναβολή των τακτικών χειρουργείων στο νοσοκομείο της Λήμνου, απέστειλε στον Υπ. Υγείας ο Δημήτρης Χασάπης, κάτοικος Μούδρου, μετά την ακύρωση προγραμματισμένου χειρουργείου της συζύγου του, με υπαιτιότητα όπως επικαλείται, του αναισθησιολόγου του νοσοκομείου.

Η επιστολή αναφέρει:

Κ. Υπουργέ,
Αναγκάζομαι να απευθυνθώ σε σας καθώς δε μου άφησαν άλλο περιθώριο διαμαρτυρίας. Ονομάζομαι Χασάπης Δημήτριος και είμαι κάτοικος της ακριτικής Λήμνου. Καταγόμαστε, μένουμε και στηρίζουμε τον τόπο μας τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου Γραμμάτου Ανθούλα, με τις όποιες αντίξοες συνθήκες.

Δε θα σας κουράσω προχωρώ στο  πρόβλημα μου. Εδώ και χρόνια η σύζυγός μου πάσχει από πέτρες στη χολή. Μόλις πριν 20 ημέρες ο χειρούργος κ. Πέππας την έπεισε ότι πρέπει να προχωρήσει σε επέμβαση γιατί χειροτέρεψε πολύ.

Την 19/09/2022 εισήχθη στο Νοσοκομείο Λήμνου προκειμένου να υποβληθεί σε τακτικό χειρουργείο. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι με έκπληξη  μας ανακοίνωσαν ότι πρέπει να φύγουμε γιατί ο αναισθησιολόγος κ.Σκοπελίτης αρνείται να παραστεί σε τακτικό χειρουργείο και οτι θα είναι μόνο για τα έκτακτα με το σκεπτικό ότι είναι μόνος του! Επομένως τα τακτικά χειρουργεία αναβάλλονται επ’ αόριστον! 

Η επιλογές μας δύο: η κάθεται και υποφέρει από τους πόνους ή φεύγουμε για να γίνει η επέμβαση σε μεγάλη πόλη με δυσθεώρητο για τα οικονομικά μας κόστος και αφήνοντας δουλειά και παιδιά στο έλεος του Θεού.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν να αποτανθώ στο Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κανταρά ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι γνωρίζει το πρόβλημα με το συγκεκριμένο γιατρό και έχει κάνει από το πόστο του ότι ενέργεια θα μπορούσε .

Και σας ρωτώ:
-Είμαστε πολίτες τρίτης κατηγορίας;
-Πρέπει να φτάσουμε κοντά στο θάνατο για να μας τιμήσει ο κ. Σκοπελίτης με τις υπηρεσίες του;
-Με ποιο δικαίωμα αρνείται την παροχή υπηρεσιών του εφόσον εξ’ αρχής
γνώριζε ότι παίρνοντας την θέση θα ήταν μόνος;

Η τακτική του αυτή αποτελεί εμπαιγμό για όλους εμάς τους φορολογούμενους πολίτες αλλά και για το Κράτος που του εμπιστεύτηκε την υγεία 17.000 πολιτών του νησιού.

Σε εσάς είναι πολύ απλό να μάθετε σε πόσα τακτικά χειρουργεία συμμετείχε ο κ. Σκοπελίτης και αν συμμετείχε σε κάποια, με ποιο κριτήριο ήταν;

Πραγματικά αν ήταν μια άλλη κυβέρνηση δε θα έμπαινα καν στη διαδικασία να διαμαρτυρηθώ. Όμως βλέπω ότι προσπαθείτε να υποστηρίξετε και να δώσετε την όποια βοήθεια σε όλους εμάς τους ταλαίπωρους ακρίτες.

Θέλω να πιστεύω ότι και σε αυτή την περίπτωση θα δοθεί ένα τέλος στην αυθαιρεσία του συγκεκριμένου γιατρού. Στο κάτω κάτω αν δεν του αρέσει ας παραιτηθεί κι όχι να πιάνει τη θέση και να πληρώνεται μόνο για τα έκτακτα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και προσβλέπω στη βοήθειά σας.


Με εκτίμηση

Δημήτρης Χασάπης

Μελισσοκόμος

Μούδρος-Λήμνος

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

thumbnail FP banner 400x400 GR

 

seajets superRunner

 

youtube channel