Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τη Δευτέρα στη Λήμνο το «Εργαστήρι Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για Σεισμό σε επίπεδο των Δήμων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου».
Τη Δευτέρα στη Λήμνο το «Εργαστήρι Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για Σεισμό σε επίπεδο των Δήμων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου».
07.12.2013 | 10:23

Τη Δευτέρα στη Λήμνο το «Εργαστήρι Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για Σεισμό σε επίπεδο των Δήμων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου».

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου σε συνεργασία με το Δήμο Λήμνου πραγματοποιεί τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στη Λήμνο το «Εργαστήρι Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για Σεισμό σε επίπεδο των Δήμων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου».

Το «Εργαστήρι» υλοποιείται από τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.), τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και το Δήμο Λήμνου και εντάσσεται στο πλαίσιο της ανάγκης άμεσης αναπροσαρμογής του επιχειρησιακού σχεδιασμού για σεισμό εστιάζοντας στις  αρμοδιότητες, τη συνέργεια, τη συνεργασία και το συντονισμό των νέων δομών Αυτοδιοίκησης.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν στελέχη ΟΤΑ πρώτου και δευτέρου βαθμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, άμεσα εμπλεκόμενα στη διαχείριση εκτάκτων αναγκών από σεισμό καθώς και εκπρόσωποι επιχειρησιακών φορέων.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Γενική Γραμματέας της Α.Δ.Α. κα Χριστιάνα Καλογήρου και θα μιλήσουν καταξιωμένοι καθηγητές και εκπρόσωποι του Ο.Α.Σ.Π. Στόχος της διοργάνωσης είναι να δοθούν τα απαραίτητα εφόδια που θα αποτελέσουν για τους ακρίτες πολύτιμο αρωγό στην ετοιμότητα αντιμετώπισης τέτοιων κινδύνων. 

Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα αναλυτικά.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018