Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέο βρεφονηπιακό σταθμό στη Λήμνο ζητάει με αναφορά του στη Βουλή ο Γιάννης Μπουρνούς

afoi poriazi

Νέο βρεφονηπιακό σταθμό στη Λήμνο ζητάει με αναφορά του στη Βουλή ο Γιάννης Μπουρνούς
05.10.2022 | 18:51

Νέο βρεφονηπιακό σταθμό στη Λήμνο ζητάει με αναφορά του στη Βουλή ο Γιάννης Μπουρνούς

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Κοινοβουλευτική αναφορά με επιστολή της Ενώσεως Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου-ΠΟΜΕΝΣ, κατέθεσε ο Bουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς.

Στην αναφορά γίνεται λόγος για την ανάγκη κατασκευής νέου δημόσιου βρεφονηπιακού σταθμού στη Λήμνο, που θα εξυπηρετεί μεταξύ άλλων και τις ανάγκες των πολλών οικογενειών στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών που βρίσκονται στο νησί.

Σε ένα μεγάλης έκτασης νησί, όπως η Λήμνος, με πληθυσμό 17 χιλιάδων κατοίκων και σχετική δυσκολία μετακινήσεων, οι υφιστάμενες δομές δεν επαρκούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των παιδιών στην προσχολική αγωγή. Ιδίως σε συνδυασμό με τις τωρινές οικονομικές δυσκολίες των νοικοκυριών και την εκτόξευση των τιμών σε καύσιμα και ενέργεια. Η παιδαγωγική και κοινωνική σημασία της προσχολικής αγωγής για την ανάπτυξη των παιδιών και την πολύπλευρη απόκτηση δεξιοτήτων, καθιστούν αναγκαία την ανάληψη πρωτοβουλιών για ένα νέο, δημόσιο, βρεφονηπιακό σταθμό στο νησί της Λήμνου.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018