Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αναστάτωση υπάρχει στα νησιά των Κυκλάδων, καθώς αποφασίστηκε απαγορευτικό απόπλου, ενώ ετοιμάζονται για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες.
Φωτο: Μιχάλης Μερτζανίδης Φωτο: Μιχάλης Μερτζανίδης
07.10.2022 | 09:43

Αναστάτωση υπάρχει στα νησιά των Κυκλάδων, καθώς αποφασίστηκε απαγορευτικό απόπλου, ενώ ετοιμάζονται για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες.

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αναστάτωση υπάρχει στα νησιά των Κυκλάδων, καθώς αποφασίστηκε απαγορευτικό απόπλου, ενώ ετοιμάζονται για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου, η Λήμνος είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους 33ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στη Μύρινα.

Έγινε όμως ενημέρωση από το υπουργείο Ναυτιλίας ότι τουλάχιστον στα νησιά του Ανατολικών Κυκλάδων, δηλαδή σε Άνδρο, Τήνο, Μύκονο δεν θα εκτελεστούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίου την Πέμπτη που φθάνουν και τα 7-8 μποφόρ. Αρχικά η απαγόρευση είναι σε ισχύ από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ. Όμως υπάρχουν συγκεχυμένες πληροφορίες για απαγόρευση 24 ωρών, κάτι που καθιστά αδύνατη τη μετακίνηση των αποστολών στη Λήμνο. Ελπίδα είναι να γίνει άρση του απαγορευτικού και φυσικά να πέσουν την Παρασκευή οι άνεμοι που φυσούν στο πέλαγος και να μπορέσουν οι αθλητές να ταξιδέψουν κανονικά και να μετάσχουν τους σημαντικούς αυτούς αγώνες για τα νησιά.

Πρόβλημα μπορεί να έχουν επίσης, και όσοι αθλητές και αθλήτριες θέλουν να ταξιδέψουν από Αθήνα, καθώς πριν από λίγο ανακοινώθηκε η απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου.

Πηγή: stivostime.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

seajets superRunner

 

youtube channel