Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Από την ακαδημία του Φιλοκτήτη Κοντιά στην ομάδα του Νέστου.
achilladelis
Από την ακαδημία του Φιλοκτήτη Κοντιά στην ομάδα του Νέστου.
27.10.2022 | 19:38

Από την ακαδημία του Φιλοκτήτη Κοντιά στην ομάδα του Νέστου.

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τα «φτερά» ανοίγει ο 14χρονος Ορέστης Κιόσκου και από την ακαδημία και την ομάδα του Φιλοκτήτη Κοντιά, ανήκει, μετά από μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε με τον προπονητή του στην ομάδα του Νέστου!

Ο ΑΕΣ Φιλοκτήτης αναφέρει:

Μετά από δύο δύσκολα χρόνια με καθόλου ή ελάχιστη ροή σε αγώνες και πρωταθλήματα σε υποδομή και αντρικό, αυτή τη χρονιά επανερχόμαστε σε όλα κανονικά, χωρίς άλλα εμπόδια, θέλουμε να ελπίζουμε.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να δίνονται ξανά ευκαιρίες σε παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους και εκτός νησιού. Αναφερόμαστε στον Κιόσκου Ορέστη που αγωνίζεται με τα χρώματα της ακαδημίας από 7 ετών. Τώρα είναι στα 14 και ύστερα από camp αξιολόγησης του Π.Α.Ο.Κ που διοργάνωσε η ακαδημία μας το περασμένο Πάσχα κρίθηκε από τον σκαόυτερ του Δικεφάλου να πάρει μέρος σε δοκιμαστικά camps και εκτός νησιού τον Ιούνιο όπου εκεί ξανακλήθηκε τον Αύγουστο μαζί με άλλους νεαρούς αθλητές από Βόρεια Ελλάδα ώστε να επαναξιολογηθούν.

Έφτασε σήμερα η στιγμή να πάρει μέρος σε ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα από άποψης τουρνουά σε θέμα ποιότητας αντιπάλων. Θα ενταχθεί στην ομάδα του Νέστου (Χρυσούπολης Καβάλας) και θα έχει την τύχη και την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του με συνομίλικους του. Όπως με Άρη σήμερα. Ακαδημίες που συμμετέχουν είναι αυτές του ΠΑ.Ο.Κ, του Άρη, του Παναθηναϊκού και άλλων δυνατών ακαδημιών από την επαρχία και μη.

Εμείς να του ευχηθούμε να το απολαύσει όσο μπορεί, να αποκομίσει εμπειρίες. Ευχαριστίες στον Φλαμούρ Γεώργιο, προπονητή της αντρικής μας ομάδας. Που το πλάνο του στηρίζεται σε ανάδειξη νέων παιδιών από την ακαδημία μας και τους ρίχνει στα βαθιά δείχνοντας τους εμπιστοσύνη.

Καλή επιτυχία Ορέστη, καλή επιτυχία παλικάρι μας !!!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018