Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το κόστος ζωοτροφών και λιπασμάτων στην ατζέντα της συνάντησης του Περιφερειάρχη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης
Το κόστος ζωοτροφών και λιπασμάτων στην ατζέντα της συνάντησης του Περιφερειάρχη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης
15.11.2022 | 18:56

Το κόστος ζωοτροφών και λιπασμάτων στην ατζέντα της συνάντησης του Περιφερειάρχη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Λέσβου με αρμοδιότητα στον Πρωτογενή Τομέα Πανάγο Κουφέλο , συναντήθηκαν σήμερα 15.11.2022 στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον Υπουργό Γιώργο Γεωργαντά.

Στη Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν μεταξύ άλλων σε θετικό κλίμα   το θέμα της αύξησης του κόστους ζωοτροφών και των λιπασμάτων  καθώς και το θέμα της αποζημίωσης των ελαιοπαραγωγών λόγω της ακαρπίας.  

Ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης, στο πλαίσιο της συνάντησης με τον κ. Γεωργαντά  εξέφρασε την ικανοποίηση και τις  ευχαριστίες του προς την κυβέρνηση και τον ίδιον  για τους ταχείς  ρυθμούς των εργασιών που πραγματοποιούνται στο Φράγμα Κόρης Γεφύρι, το οποίο σύμφωνα με εκτιμήσεις θα έχει ολοκληρωθεί  έως τις αρχές του νέου έτους  και αποτελεί πάγιο και διαρκές αίτημα των Χιωτών.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018