Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Από την Δευτέρα θα τοποθετηθούν στη Λήμνο οι νέοι κάδοι ανακύκλωσης
Από την Δευτέρα θα τοποθετηθούν στη Λήμνο οι νέοι κάδοι ανακύκλωσης
14.12.2013 | 11:03

Από την Δευτέρα θα τοποθετηθούν στη Λήμνο οι νέοι κάδοι ανακύκλωσης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Από την Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε η ενημερωτική εκστρατεία για το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης από τον Δήμο Λήμνου με την συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) και της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Περιβαλλοντικής Ανάπτυξης Λήμνου.
 
Εκπρόσωποι της ΕΕΑΑ και του Δήμου, ήδη διένειμαν ενημερωτικό έντυπο υλικό πληροφόρησης για την ανακύκλωση αλλά και ειδικούς σάκους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.
 
Από την Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου,  θα τοποθετηθούν στο νησί, οι νέοι κάδοι ανακύκλωσης που έχει παραλάβει ο Δήμος Λήμνου, σε σημεία που έχουν προκαθοριστεί ώστε να εξυπηρετούν όλους τους οικισμούς, τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της Λήμνου.
 
Ο Δήμος Λήμνου, εκφράζει την βεβαιότητα, ότι όλοι οι δημότες και οι επισκέπτες θα στηρίξουν την προσπάθεια υλοποίησης του ολοκληρωμένου προγράμματος ανακύκλωσης, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και την προστασία του περιβάλλοντος. 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018