Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Λημνιός Κυριάκος Ευαγγελιδάκης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο

banner roots

Ο Λημνιός Κυριάκος Ευαγγελιδάκης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο
17.12.2013 | 16:22

Ο Λημνιός Κυριάκος Ευαγγελιδάκης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

 

Σημαντική μέρα η σημερινή για τον ποδοσφαιριστή της U20 Κυριάκο Ευαγγελιδάκη: Υπέγραψε επαγγελματικο συμβόλαιο στην Καλλονή μετά από εισήγηση του Γιάννη Ματζουράκη! Ο νεαρός Λημνιός γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1994 στον Άγιο Δημήτριο. Είναι δηλαδή 20 ετων.

Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γαβαλά αγωνίζεται στην U20 της Καλλονής μας παίζοντας στις θέσεις του μέσου και του αμυντικού. Το καλοκαίρι βρισκόταν στην πεντάδα των νεαρών ποδοσφαιριστών που ακολούθησαν στην προετοιμασία της ομάδας μας στην Ιταλία και υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ματζουράκη αποκόμισε σημαντικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Θεωρεί το ποδόσφαιρο ως βασικό κομμάτι της ζωής του η οποία άλλαξε προς το καλύτερο από τη στιγμή που βρέθηκε στο δυναμικό της U20 της Καλλονής. 

Μετά την υπογραφή του παρθενικού του συμβολαίου στα Γραφεία της Καλλονής μας παρουσία του Γενικού Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη, ο Κυριάκος Ευαγγελιδάκης δήλωσε στο aelk.gr: «Είναι μια σημαντική μέρα αυτή για μένα που σίγουρα δε θα την ξεχάσω. Το ότι υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα που με εμπιστεύτηκε πρώτη και μου έδωσε ευκαιρίες είναι ό,τι καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τον Πρόεδρο κ. Νίκο Μιχαλάκη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Καρτάλη για την εμπιστοσύνη τους καθώς και τον προπονητή μου στην U20, τον κ. Γαβαλά, γιατί χωρίς αυτόν δε θα είχα την πορεία που με έφερε ως εδώ σήμερα. Θα βάλω τα δυνατά μου να δικαιώσω τον προπονητή μου κ. Ματζουράκη».

 

Πηγή: aelk.gr

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το