Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έγγραφο με τις ελλείψεις προσωπικού του Νοσοκομείου Λήμνου απέστειλε στον Υπ. Υγείας η Ισμήνη Λυμπέρη

banner roots

Έγγραφο με τις ελλείψεις προσωπικού του Νοσοκομείου Λήμνου  απέστειλε στον Υπ. Υγείας η Ισμήνη Λυμπέρη
02.01.2014 | 09:13

Έγγραφο με τις ελλείψεις προσωπικού του Νοσοκομείου Λήμνου απέστειλε στον Υπ. Υγείας η Ισμήνη Λυμπέρη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η νέα αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου της Λήμνου, Ισμήνη Λυμπέρη, εδώ και δέκα μέρες βρίσκεται στο νησί, ενώ ήδη έχει πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές με τους γιατρούς και του εργαζομένους του νοσοκομείου.

Μάλιστα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, η κ. Λυμπέρη είχε συνάντηση και με τον Δήμαρχο Λήμνου, Αντώνη Χατζηδιαμαντή.

Η νέα αναπληρώτρια διοικήτρια, φαίνεται να έχει έρθει με όρεξη για δουλειά, αφού πληροφορίες που φτάνουν στον Fm 100, αναφέρουν πως η κ. Λυμπέρη, απέστειλε ήδη έγγραφο στον Υπ. Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ενημερώνοντας τον για τα κενά που υπάρχουν σε ιατρικό προσωπικό.

Να θυμίσουμε, ότι από τους διορισμούς επικουρικών γιατρών στα νοσοκομεία, που πραγματοποιήθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες, το Νοσοκομείο Λήμνου ήταν εκτός.

Έτσι, τα αιτήματα των γιατρών του Νοσοκομείου για κάλυψη δύο θέσεων γιατρών παθολόγων, δύο Γενικής Ιατρικής, ενός χειρουργού και ενός αναισθησιολόγου δεν ικανοποιήθηκαν.

Η κ. Λυμπέρη ζήτησε να ενημερωθεί και για την εικόνα που παρουσιάζουν τα αγροτικά ιατρεία Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, αφού και σε αυτή την περίπτωση παρουσιάζονται ελλείψεις.

Πιο συγκεκριμένα, από τις δέκα θέσεις των αγροτικών, είναι καλυμμένες οι τρεις, ενώ μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα λήγει η θητεία του ενός και θα παραμείνουν δύο, ένας εκ των οποίων αναγκαστικά θα τοποθετηθεί στο πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του Αγίου Ευστρατίου.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη, καθώς η απερχόμενη διοικήτρια, Καίτη Τσούνη, βρίσκεται στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel