Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βουλγαράκης προς Δημοτική Αρχή: «Μας εξαπατήσατε..»

banner roots

Βουλγαράκης προς Δημοτική Αρχή: «Μας εξαπατήσατε..»
03.02.2014 | 14:59

Βουλγαράκης προς Δημοτική Αρχή: «Μας εξαπατήσατε..»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο για το νέο έτος, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα στη αίθουσα συνεδριάσεων, πάνω από τα γραφεία της ΔΕΗ.

Κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκαν τα 37 από τα 39 θέματα εντός ημερησίας διάταξης, αφού το 35ο και 36ο,  αναβλήθηκαν καθώς οι μελέτες των έργων δεν ήταν έτοιμες.

Ως  πρώτο θέμα είχε οριστεί η «1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014» και για ακόμα μία φορά οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ανέφεραν πως ο τρόπος με τον οποίο έχει γίνει η εισήγηση του θέματος, τους δυσκολεύει να κατανοήσουν τι είναι αυτό που καλούνται να ψηφίσουν.

Ο πρώτος που ζήτησε διευκρινίσεις, από τους, αρμόδιους για το θέμα, υπαλλήλους του Δήμου, ήταν  ο κ. Βουλγαράκης ενώ ακολούθησαν διευκρινίστηκες ερωτήσεις από  την κ. Τούφου και τον κ. Χατζόγλου.

Όταν ο προϊστάμενος της οικονομικής υπηρεσίες του Δήμου Λήμνου, κ. Σταματέρης ανέφερε ότι δεν υπάρχει τίποτα καινούριο και πως όλα όσα αναγράφονται είναι ήδη ψηφισμένα από τους Δημοτικούς Συμβούλους, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Βουλγαράκη, ο οποίος έκανε για ακόμη μια φορά λόγο για «τρικ» στην παρουσίαση του Προϋπολογισμού, πως εξ αρχής είχε εντοπίσει λάθη τα οποία είχε επισημάνει στο παρελθόν, ενώ δε δίστασε να πει, πως στο κομμάτι αυτό η Δημοτική Αρχή έχει εξαπατήσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Την άποψη του κ. Βουλγαράκη, συμμερίστηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μαυροθαλασσίτης, ο οποίος υπενθύμισε πως και κατά την ψήφιση του Προϋπολογισμού είχαν ζητηθεί διευκρινήσεις και πως υπήρξε η δέσμευση, σε ένα από τα επόμενα συμβούλια να δωθούν.

Πυροσβεστικά λειτούργησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αδαμίδης, ο οποίος ανέφερε πως το θέμα θα διευθετηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το