Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>5 νέες προσλήψεις από το Δήμο Λήμνου

the roots web banners 06

5 νέες προσλήψεις από το Δήμο Λήμνου
10.02.2014 | 16:54

5 νέες προσλήψεις από το Δήμο Λήμνου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοινώθηκε η ΣΟΧ που αφορά στην πρόσληψη προσωπικού συνολικά πέντε ατόμων, για την υλοποίηση τουευρωπαϊκού προγράμματος για την Πράξη «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων στις 8  Περιφέρειες σύγκλισης (2013)» - για τη ΔΟΜΗ «Κ.Η.Φ.Η. ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ», του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου, που εδρεύει στην Τοπική Κοινότητα Καμινίων του Δήμου Λήμνου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Πρόκειται για 1 θέση Νοσηλευτή /τριας, 2 θέσεις Επιμελητών Πρόνοιας ή Κοινωνικών Φροντιστών, 1 θέση Βοηθητικό Προσωπικό και τέλος, 1 θέση Οδηγού, ενώ η διάρκεια της σύμβασης εργασίας είναι για ένα χρόνο

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης μαζί με το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «27-09-2013», το οποίο περιλαμβάνει: i) οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 , και ii) τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στη διαδικασία επιλογής βρίσκεται στο γραφείο του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου στον 1ο όροφο του κτιρίου της Ε.Α.Σ. Λήμνου.

Όπως επίσης, στον Δήμο Λήμνου, στις Δημοτικές Ενότητες, στα ΚΕΠ ,στον διαδικτυακό χώρο του Δήμου Λήμνου, www.limnos.gov.gr στην θέση Προκηρύξεις, καθώς και στο πρόγραμμα «Διαύγεια» του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου, στη διεύθυνση  et.diavgeia.gov.gr/f/okpa_limnou.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 19 μέχρι και 28 Φεβρουαρίου 2014.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το