Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αγρότες Λήμνου: «Όχι στη μετάβαση εκπροσώπων στο Υπ. Περιβάλλοντος. Η όποια συζήτηση να γίνει στη Λήμνο» (mp3)

banner roots

Αγρότες Λήμνου: «Όχι στη μετάβαση εκπροσώπων στο Υπ. Περιβάλλοντος. Η όποια συζήτηση να γίνει στη Λήμνο» (mp3)
18.02.2014 | 14:17

Αγρότες Λήμνου: «Όχι στη μετάβαση εκπροσώπων στο Υπ. Περιβάλλοντος. Η όποια συζήτηση να γίνει στη Λήμνο» (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Συνάντηση με τον Εντεταλμένο Περιφερικό Σύμβουλο, Σάββα Βαρελτζή, πραγματοποίησε η συντονιστική επιτροπή αγώνα των αγροτών της Λήμνου.

Ο κ. Βαρελτζής, κάλεσε την επιτροπή, για να τους ενημερώσει για τις κινήσεις της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, όπως επίσης και για την αυριανή συνάντηση του Περιφερειάρχη Νάσου Γιακαλή στο Υπουργείο Περιβάλλοντος με θέμα συζήτησης την εύρεση λύσης για το πρόβλημα των αγριοκούνελων, ζητώντας  να παραβρεθεί εκπρόσωπος τους στην Αθήνα.

Η απάντηση των αγροτών ήταν αρνητική, καθώς όπως επισήμαναν η όποια συζήτηση για το πρόβλημα πρέπει να γίνει στη Λήμνο. Έτσι, αφαίρεσαν το δικαίωμα από τον Περιφερειάρχη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο αλλά και τον Δήμαρχο Λήμνου, να διαπραγματευτούν το οτιδήποτε.

Εντωμεταξύ, ούτε σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ΕΛΓΑ.

Eίναι η 5η μέρα κινητοποιήσεων και υπό κατάληψη τελούν το Δημαρχείο Λήμνου, η Περιφερειακή Ενότητα, το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων, ενώ το ΙΚΑ παρότι λειτούργησε τις πρωινές ώρες, αυτή τη στιγμή τελεί υπό κατάληψη.

Ο κ. Χαρκότσικας, μιλώντας σήμερα στον Fm 100, ανέφερε ότι οι αγώνες θα συνεχιστούν μέχρις ότου βρεθεί λύση στα αιτήματα τους. 

Ακούστε τα όσα δήλωσε για το θέμα ο κ. Χαρκότσικας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel