Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Απάντηση του Επαρχείου στην επιστολή αναγνώστη που δημοσίευσε ο Fm 100

the roots web banners 06

Απάντηση του Επαρχείου στην επιστολή αναγνώστη που δημοσίευσε ο Fm 100
16.02.2024 | 13:30

Απάντηση του Επαρχείου στην επιστολή αναγνώστη που δημοσίευσε ο Fm 100

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Εχθές, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, ο Fm 100 δημοσίευσε επιστολή αναγνώστη, στην οποία έθετε δύο ζητήματα που απασχολούν όσους εκπαιδεύονται και δίνουν εξετάσεις για δίπλωμα μηχανής.

Το Επαρχείο Λήμνου, με σημερινό Δελτίο Τύπου, απαντάει στην επιστολή, αναφέροντας, ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει πρόβλημα αφού, « η πρακτική  εξέταση των υποψηφίων συνεχίζεται απρόσκοπτα σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από  ιδιώτη, όποτε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τις σχολές οδήγησης». 

Πσράλληλα, προσθέτει ότι έχει προχωρήσει σε διαδικασίες μίσθωσης χώρου για τη διεξαγωγή εξετάσεων, αλλά ταυτοχρόνως σημειώνει, ότι οι εξετάσεις διεξάγονται κανονικά και ευχαριστεί τους ιδιώτες που έχουν παραχωρήσει τον χώρο «που μέχρι σήμερα διεξάγονται οι εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών δίκυκλων της Π.Ε. Λήμνου».

Αναλυτικά η απάντηση του Επαρχείου:

Σχετικά με την επιστολή αναγνώστη σε πρόσφατο δημοσίευμα που αφορά τις εξετάσεις απόκτησης διπλώματος ικανότητας οδήγησης δίκυκλου σας γνωρίζουμε τα εξής :

1) Η πρακτική  εξέταση των υποψηφίων συνεχίζεται απρόσκοπτα από το αρμόδιο τμήμα συγκοινωνιών της Π.Ε. Λήμνου σε χώρο που μας έχει παραχωρηθεί από  ιδιώτη για την συγκεκριμένη χρήση όποτε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τις σχολές οδήγησης .

2) Η Π.Ε. Λήμνου έχει προχωρήσει σ΄ όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την μίσθωση χώρου για την διεξαγωγή εξετάσεων υποψηφίων οδηγών δίκυκλων, με την από  10/8/23 σχετική διακήρυξη προς κάθε ενδιαφερόμενο η οποία  δημοσιοποιήθηκε και στον τοπικό τύπο, ωστόσο κατέληξε  «άκαρπη» και επαναπροκηρύσσεται .

3)Παράλληλά η Π.Ε. Λήμνου είναι σε αναζήτηση χώρου τόσο μέσω του αρμόδιου τμήματος συγκοινωνιών, όσο  και μέσω επαφών με ιδιώτες-ιδιοκτήτες οικοπέδων που τηρούν τις προδιαγραφές. Επίσης σας  γνωρίζουμε  ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν επαφές με την προηγουμένη Δημοτική Αρχή για εξεύρεση λύσης,  ενώ  προγραμματίζονται και νέες  με την παρούσα Δημοτική Αρχή .

Γνωρίζουμε  προς   όλους τους πολίτες  ότι το γραφείο Επάρχου και οι υπηρεσίες της Π.Ε. Λήμνου  δύναται να  παρέχουν καλόπιστα κάθε πληροφορία σχετικά με θέματα των αρμοδιοτήτων τους, διευκολύνοντας την εξυπηρέτηση τους.

Τέλος ,θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την κ. Ειρήνη Δουλκέρογλου και τον κ. Βασίλη Χορό για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου που μέχρι σήμερα διεξάγονται οι εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών δίκυκλων της Π.Ε. Λήμνου. 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel