Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ορίστηκαν οι προσωρινοί ελεγκτές στο Νοσοκομείο Λήμνου

banner roots

Ορίστηκαν οι προσωρινοί ελεγκτές στο Νοσοκομείο Λήμνου
04.03.2014 | 19:27

Ορίστηκαν οι προσωρινοί ελεγκτές στο Νοσοκομείο Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των νοσηλευομένων και των προσερχομένων ασθενών στο Νοσοκομείο Λήμνου,   ορίστηκε ο κ. Χάιτας Γεώργιος, Επιμ. Β΄ Μαιευτικής-Γυναικολογίας με αναπληρωτή τον κ. Μπραϊμάκη Αναστάσιο, Επιμελητή Β΄ Γαστρεντερολογίας για άσκηση ελεγκτικού έργου στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου.

 
Από σήμερα λοιπόν, οι ιατροί Χάιτας και Μπραϊμάκης, ασκούν το ελεγκτικό έργο που παρείχαν οι ιατροί – ελεγκτές του ΕΟΠΥΥ με βάση τα όσα ορίζονται απο τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχής Υγείας δηλαδή, έλεγχο παραστατικών δαπανών υγείας, προέγκριση και έγκριση παροχών υγειονομικών υλικών, φαρμάκων, νοσηλίων, εισαγωγής και εξόδου ασθενών κλπ.
 
Οι ανωτέρω ιατροί, θα ασκούν ελεγκτικό έργο  μέχρι  τον ορισμό εκ νέου ελεγκτών-ιατρών από τον ΕΟΠΥΥ.    
 
Οι ημέρες και ώρες κατά τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται για την εξυπηρέτησή τους είναι η Τρίτη και η Πέμπτη από τις 12:00 έως τις 13:00.
 
Οι θεωρήσεις, κατά τις μέρες που καθήκοντα ελεγκτή εκτελεί ο ιατρός Χάιτας, θα πραγματοποιούνται στην Μαιευτική-Γυναικολογικής Κλινική, στον 2ο όροφος, ενώ όταν καθήκοντα ελεγκτή εκτελεί ο κ Μπραϊμάκης, οι θεωρήσεις θα πραγματοποιούνται  στο χώρο των ενδοσκοπήσεων που βρίσκεται στο ισόγειο.
 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το