Όπως μας λένε οι ίδιοι, από την πλευρά του ο Έπαρχος Λήμνου, Α. Κουτσογιάννης, τους είχε υποσχεθεί πως στις 15/3 θα ερχόταν ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης για να συναντηθεί μαζί τους ώστε να του εκθέσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Όμως παράπονα έχουν και από την αντιμετώπιση της Δημάρχου, Ε. Γεώργα και του Επάρχου Α. Κουτσογιάννη, αφού από τη στιγμή που επέστρεψαν στα χωράφια τους, δεν είχαν κανένα νέο, για όλα όσα τους υποσχέθηκαν ότι θα πράξουν, ο καθένας από την πλευρά του.
Μετά την 25η Μαρτίου, θα συγκεντρωθεί στο Λιβαδοχώρι η Γ. Συνέλευση των αγροτών για να αποφασίσει τον τροπο που θα μεθοδευτεί αυτή τη φορά η αντίδραση τους, ενώ όπως μας λένε είναι αποφασισμένοι να σκληρύνουν τη στάση τους.