Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου ευχαριστεί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας

the roots web banners 06

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου ευχαριστεί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας
03.04.2024 | 19:53

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου ευχαριστεί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου ευχαριστεί θερμά το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στη Δομή.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 1/4/2024 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας μαθητών του σχολείου, συνοδευόμενων από τις δασκάλες τους, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ¨Κοινότητα και Σχολείο¨.

Τους μαθητές υποδέχτηκε με ενθουσιασμό η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Δημότη και Κοινωνικής Πολιτικής κα Ιωάννα-Ελπίδα Διαματάρη, καθώς και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο τους ενημέρωσε σχετικά με τη λειτουργία της Δομής και τις παροχές προς τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, ενώ απάντησε και στις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους μικρότερους κυρίως μαθητές.

Στη συνέχεια, τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τα παιδιά τοποθετήθηκαν από τα ίδια στα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με σκοπό να διανεμηθούν το προσεχές διάστημα στους ωφελούμενους της Δομής.

Εγκάρδιες ευχαριστίες λοιπόν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την κίνηση τους αυτή, που αποτελεί παράδειγμα για όλους μας και επισημαίνει την αξία της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel