Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σαράντης Πανταζής: «Εγώ είμαι θετικός σε μια συνεργασία. Από αλλού θα προκύψει πρόβλημα» (mp3)
afoi poriazi
Σαράντης Πανταζής: «Εγώ είμαι θετικός σε μια συνεργασία. Από αλλού θα προκύψει πρόβλημα» (mp3)
31.03.2014 | 13:37

Σαράντης Πανταζής: «Εγώ είμαι θετικός σε μια συνεργασία. Από αλλού θα προκύψει πρόβλημα» (mp3)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Όπως γράψαμε και χθες στο σχετικό μας άρθρο η διάσπαση και ο κατακερματισμός ανθρώπινου δυναμικού, είναι μια πολυτέλεια που η Λήμνος δεν έχει.

Συναισθανόμενος ακριβώς αυτό το δεδομένο, ο δημοτικός συμβούλος Γιώργος Σακαρίκος ανέλαβε πρωτοβουλία, από την οποία προέκυψε η χθεσινή συνάντηση, μεταξύ των δύο επικεφαλής συνδυασμών, που έχουν ανακοινώσει ήδη την κάθοδό τους στις δημοτικές εκλογές, Σαράντη Πανταζή και Δημήτρη Μπουλώτη.

Αν και κάποιοι, για δικούς τους λόγους, επιχείρησαν να μας παραπλανήσουν για τον πραγματικό λόγο της συνάντησης, εντούτοις η επαφή πραγματοποιήθηκε με σκοπό ακριβώς, να αναζητηθεί η πιθανότητα συνεργασίας προκειμένου, να κατέλθουν όλες οι δυνάμεις ενωμένες σε έναν και μοναδικό συνδυασμό.

Θετικά διακείμενος σ αυτό το ενδεχόμενο φαίνεται ότι είναι ο Σαράντης Πανταζής με τον οποίο συνομιλήσαμε σήμερα το πρωί. "Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

Η έννοια όλων, είναι τα προβλήματα της Λήμνου. Είμαι θετικός στο ενδεχόμενο μιας συνεργασίας". Πάντως, ο κ. Πανταζής σημείωσε, ότι παρ όλα αυτά, υπάρχουν προβλήματα στο δρόμο προς μια ενδεχόμενη συνεργασία, τα οποία πιθανώς θα προκύψουν, απο τις δυνάμεις που στηρίζουν τον συνδυασμό του κ. Μπουλώτη, όπως ο όμιλος "Ανεμόεσσα".

Επίσης, σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο κ. Πανταζής, σχολιάζοντας την αποχώρηση Χαντζηδιαμαντή, ανέφερε: "Με αυτά που πέρασε, δεν θα μπορούσε να ήταν ξανά υποψήφιος", προσθέτοντας με νόημα "Αυτοί που τον έφεραν, αυτοί τον έδιωξαν".

Η συνάντηση των δύο, κάποια στιγμή έγινε συνάντηση των τριών, αφού σ αυτήν προστέθηκε και ο κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο οποίος εκτιμάται ότι θα είναι ο τρίτος υποψήφιος που θα ηγηθεί συνδυασμού για τις Δημοτικές εκλογές και σύμφωνα με πληροφορίς εκτός απροόπτου, αύριο θα προβεί σε ανακοινώσεις.

Μάλιστα, χθες το απόγευμα, υπήρξε διαδοχική συνάντηση, αυτή τη φορά μεταξύ του Δημήτρη Μαρινάκη και του Σαράντη Πανταζή.

Ακούστε εδώ τα όσα δήλωσε για το θέμα ο κ. Πανταζής

 

Δ.Β 
 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018