Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από σήμερα στη Λήμνο
afoi poriazi
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από σήμερα στη Λήμνο
12.04.2014 | 16:28

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από σήμερα στη Λήμνο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Απο τις 8.30 το πρωί σήμερα, Σάββατο 12 Απριλίου, ξεκίνησε και στη Λήμνο, η δράση της "Ανοιχτής Αγκαλιάς", προσφέροντας δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε μικρούς και μεγάλους, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους.

Πιο συγκεκριμένα, στο πολυδύναμο ιατρείο Μούδρου, θα υπάρχουν 4 παιδιάτροι, οφθαλμίατρος, οδοντίατρος και ΩΡΛ, για τα παιδια. Θα ειναι δυνατόν εκτός της εξέτασης για οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα, να συμπληρώνεται το δελτίο υγείας των παιδιών για τη νέα σχολική χρόνια.

Επίσης ο οφθαλμίατρος μετά το μεσημέρι θα εξετάζει και ενήλικες. Παράλληλα, θα υπάρχει ψυχολόγος, για εκτίμηση παιδιών σχετικά με μαθησιακά προβλήματα, προβλήματα συμπεριφοράς σχέσεων, κτλ

Στο νοσοκομειο Λημνου θα υπάρχει ενδοκρινόλογος, αλλεργιολογος και πνευμονιολογος (θώρακoχειρουργός) για εξέταση παιδιών κι ενηλίκων.

Θα γίνονται σπιρομετρηση, τεστ αλλεργίας, PAP τεστ, εξέταση PSA για τον προστάτη και φυσικά εκτίμηση για θυρεοειδοπαθειες, τροφικές κι αναπνευστικής αλλεργίες, κοκ.

Τέλος, σημειώνεται οτι όλες οι παραπάνω εξετάσεις ειναι ΔΩΡΕΑΝ για παιδια κι ενήλικες.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018