Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η ΕΛΜΕ Λήμνου καταγγέλει...
afoi poriazi
Η ΕΛΜΕ Λήμνου καταγγέλει...
06.05.2014 | 22:44

Η ΕΛΜΕ Λήμνου καταγγέλει...

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Η γνωστή υπόθεση στο νηπιαγωγείο Κάσπακα μπορεί να διευθετήθηκε και να μην υφίσταται πλέον, στην ατζέντα της τοπικής επικαιρότητας ως πρόβλημα, όμως τα απόνερα της, εξακολουθούν να τροφοδοτούν συγκρουσιακές καταστάσεις.

Η απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, να κινήσει πειθαρχικές διαδικασίες κατά των προϊσταμένων του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου του χωριού, δημιούργησε την αντίδραση της ΕΛΜΕ, η οποία την καταγγέλει για αντισυναδελφική συμπεριφορά.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ αναφέρει:

"Η ΕΛΜΕ Λήμνου καταγγέλει τη Διευθύντρια ΠΕ Λέσβου γιατί έστειλε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Κοντιά κατά των συναδελφισσών Προϊσταμένων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου του Κάσπακα. Τις θεωρεί υπεύθυνες για την κατάληψη των σχολείων στην οποία έχουν προχωρήσει οι γονείς και οι κάτοικοι του χωριού, με αίτημα να μη σταματήσει η λειτουργία του Ολοήμερου Τμήματος του Νηπιαγωγείου και να διοριστεί αναπληρώτρια νηπιαγωγός.

Η ενέργεια αυτή της Διευθύντριας αποτελεί σαφέστατη αντισυναδελφική πράξη και δείχνει ότι είναι η εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας και της τρομοκρατικής, αυταρχικής, αντιεκπαιδευτικής πολιτικής τους.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στις συναδέλφισσες του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Κάσπακα και καλούμε την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου να μην αποσύρει την εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής ενέργειας.

Την ίδια ώρα η Διευθύντρια ΠΕ Λέσβου διοργανώνει σεμινάριο με θέμα το Πειθαρχικό Δίκαιο…

Καλούμε τους συναδέλφους της πρωτοβάθμιας σε αποχή από το συγκεκριμένο σεμινάριο και τους συναδέλφους και της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου".

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018