Στις 2 Ιουνίου αποχωρεί το Blue Star Myconos από τα δρομολόγια των άγονων γραμμών του Βορείου Αιγαίου. Το πλοίο ως τις 14 Σεπτεμβρίου, δηλαδή όλη την καλοκαιρινή περίοδο, θα εξυπηρετεί τις συνδέσεις της Ικαρίας και της Σάμου με το λιμάνι του Πειραιά.
Καθ΄ όλη την καλοκαιρινή περίοδο τις συνδέσεις των νησιών του Βορείου Αιγαίου με τα λιμάνια της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης θα τις εξυπηρετεί το πλοίο Διαγόρας (εκτός απροόπτου) της ίδιας εταιρείας. Παράλληλα θυμίζουμε πως από τις 12 Μάη επιστρέφει στην άγονη γραμμή Λαύριο – Αη Στράτης – Λήμνος – Καβάλα το Aqua Blue της Sea Jets.
Επίσης κατά την καλοκαιρινή περίοδο θα υπάρχει σύνδεση της Λήμνου με την Αλεξανδρούπολη και την Σαμοθράκη με το πλοίο Αδαμάντιος Κοραής της Fast Ferries.