Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Μιχάλης Νταλαμπίρας συνεχίζει στον πάγκο του Κεραυνού Αγ. Δημητρίου

the roots web banners 06

Ο Μιχάλης Νταλαμπίρας συνεχίζει στον πάγκο του Κεραυνού Αγ. Δημητρίου
09.05.2025 | 20:21

Ο Μιχάλης Νταλαμπίρας συνεχίζει στον πάγκο του Κεραυνού Αγ. Δημητρίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με τον Μιχάλη Νταλαμπίρα θα πορευτεί και τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 Λήμνου ο Κεραυνός Αγ. Δημητρίου.

Η ιστορική ομάδα της Λήμνου που πρωταγωνιστεί κάθε σεζόν, θα έχει στην άκρη του πάγκου για δεύτερη διαδοχική χρονιά τον Μιχάλη Νταλαμππίρα. Μετά από επαφές με τη διοίκηση, οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους θέτοντας ξανά υψηλούς στόχους.

Στην πρώτη του χρονιά στην τεχνική ηγεσία του Κεραυνού, ο Νταλαμπίρας οδήγησε τον Κεραυνό στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Λέσβου, κερδίζοντας μάλιστα τις εντυπώσεις οι ποδοσφαιριστές με την εμφάνιση τους, ενώ έχασε στο νήμα το πρωτάθλημα. Ο προπονητής μαζί με τη διοίκηση αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα δουλειά, καταστρώνοντας τα πλάνα για τη σεζόν 2025-26, όπου ξεκάθαρος στόχος θα είναι το ντάμπλ.

Ο Μιχάλης Νταλαμπίρας έχει διατελέσει επίσης προπονητής στις ακαδημίες της ΑΕΛ, ενώ υπήρξε και συνεργάτης στο τεχνικό τιμ των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Λέσβου.

Πηγή: sportlesvos.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel