«Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όσους-ες εμπιστεύτηκαν το συνδυασμό μας Β.ΑΙΓΑΙΟ-ΓΟΝΙΜΗ ΓΡΑΜΜΗ με υποψήφια περιφερειάρχη την Αγλαϊα Κυρίτση. Θα ήθελα να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου που όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε σαν ομάδα και κάναμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα καθώς επίσης να ευχαριστήσω τους συγχωριανούς μου στην Πλάκα που στάθηκαν δίπλα μου και με τη στήριξη τους, μου εμπιστεύτηκαν να διεκδικήσω ένα καλύτερο μέλλον για το χωριό.
Προσωπικά αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για την ανάδειξη μου στην πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και σίγουρα αυτό μου δίνει ώθηση να συνεχίσω να παλεύω και να αγωνίζομαι.
Σίγουρα θα προτιμούσα τα αποτελέσματα για το συνδυασμό μας να ήταν καλύτερα για να μπορέσουμε κι εμείς να πάρουμε την ευθύνη και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας αλλά και να διεκδικήσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Λήμνου.
Η κοινωνία της Λήμνου, εγκλωβισμένη στους μηχανισμούς της εξουσίας είχε διαφορετική άποψη και αυτό αποτυπώθηκε και στην κάλπη. Δε λέω αν ήταν τόσο εύκολο να αλλάξεις συνειδήσεις ο κόσμος θα ταν πολύ καλύτερος και σίγουρα δε θα αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη γιατί διαμορφώνονται χρόνια τώρα.
Θεωρώ ότι υπό αυτές τις συνθήκες η κατάσταση που διαμορφώνεται στη Λήμνο με τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών μας καλεί τον καθένα-ια, ατομικά και συλλογικά να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Τίποτα δε θα μας χαρίσουν, όλα οφείλουμε να τα κερδίσουμε με την ενεργό συμμετοχή μας και τους αγώνες μας.
Η εύκολη λύση είναι να τα παρατήσουμε και να ξαναεμφανιστούμε μετά από τέσσερα χρόνια όταν όλα θα έχουν ξεχαστεί. Ο δύσκολος δρόμος είναι αυτός του καθημερινού αγώνα και της διεκδίκησης σε όλα τα επίπεδα.
Το όραμα μας για μια κοινωνία με ισότητα και αλληλεγγύη όπου επίκεντρο θα ναι ο άνθρωπος, οι ανάγκες του και οι επιθυμίες του, είναι που μας δίνει ώθηση καθημερινά και μας κάνει να στεκόμαστε στα πόδια μας. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα στη ζωή απ το να αγωνίζεσαι για ένα ιδανικό.
Άλλωστε η ουτοπία δεν είναι ο προορισμός αλλά ένα τρόπος για να περπατάς. Και το ταξίδι προς αυτόν τον προορισμό έχει ήδη ξεκινήσει».