Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αργώ Μπούδρου: «Η προσπάθεια για την Ανατροπή συνεχίζεται»
afoi poriazi

xaritakis wide

Αργώ Μπούδρου: «Η προσπάθεια για την Ανατροπή συνεχίζεται»
20.05.2014 | 14:12

Αργώ Μπούδρου: «Η προσπάθεια για την Ανατροπή συνεχίζεται»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην ακόλουθη ανακοίνωση προχώρησε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή» Αργώ Μπούδρου.

«Στους δύσκολους αυτούς καιρούς των μνημονίων και της εξαθλίωσης καταφέραμε να δώσουμε ένα τίμιο και καθαρό αγώνα. Σ΄ αυτούς τους αγώνες πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε διεκδικώντας την ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την προσδοκία μας για να φυσήξει άνεμος στον τόπο μας και να γίνει ΓΟΝΙΜΗ ΓΡΑΜΜΗ. Η προσπάθειά μας όμως, σίγουρα δεν τελείωσε εδώ. Η Κυριακή 18 Μάη ήταν μόνο η αρχή! Συνεχίζουμε και ο παλμός γίνεται ακόμα πιο ισχυρός!

Την Κυριακή 25 Μάη με την ψήφο μας στέλνουμε ηχηρό μήνυμα ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στις πολιτικές που οδήγησαν τον τόπο μας στο μαρασμό.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους λημνιούς, που με την ψήφο τους με στήριξαν και με τίμησαν, τους φίλους που ήταν δίπλα στην προσπάθειά μου αυτή, και τους συγχωριανούς μου που αγκάλιασαν τον αγώνα μου δείχνοντας την αγάπη και την εκτίμησή τους!

Σας διαβεβαιώνω ότι η προσπάθεια από την πλευρά μου θα συνεχιστεί για την διεκδίκηση μιας καλύτερης τύχης στον τόπο μας και την επίτευξη της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

Με εκτίμηση

Αργώ Μπούρδου»

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018