Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ερώτηση Ζερδελή για τη μετακίνηση Λυμπέρη-Μαχαίρα παραμονές των εκλογών στον Άη Στράτη
achilladelis
Ερώτηση Ζερδελή για τη μετακίνηση Λυμπέρη-Μαχαίρα παραμονές των εκλογών στον Άη Στράτη
21.05.2014 | 19:41

Ερώτηση Ζερδελή για τη μετακίνηση Λυμπέρη-Μαχαίρα παραμονές των εκλογών στον Άη Στράτη

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Ερώτηση κατέθεσε στον καθ' ύλην αρμόδιο υπουργό ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ζερδελής, με αφορμή τη μετακίνηση της διοικήτριας του νοσοκομείου Λήμνου, κ. Ισμήνης Λυμπέρη, και της ιατρού, κ. Μάλαμας Μαχαίρα, στο νησί του Αγίου Ευστρατίου μια μέρα πριν τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η ερώτηση αναφέρει τα εξής: 

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, το Σάββατο 17 Μαΐου μεταφέρθηκαν από τη Λήμνο με σκάφος του Λιμενικού στον Άγιο Ευστράτιο η διοικήτρια του Νοσοκομείου Μύρινας κ. Ισμήνη Λυμπέρη συνοδευομένη από την κ. Μάλαμα Μαχαίρα, ειδικευόμενη ιατρό στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Λαμβάνοντας γνώση του ως άνω περιστατικού, επικοινώνησα με αξιωματικό του θαλάμου επιχειρήσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ο οποίος επιβεβαίωσε τα παραπάνω σημειώνοντας ότι η μετακίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο περιπολίας.

Να σημειώσω ότι η συγκεκριμένη μετακίνηση δεν έγινε για την κάλυψη κάποιου ιατρικού περιστατικού, όπως με βεβαίωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Βασίλειος Μουζάλας. Ως εκ τούτου πρόκειται για αδικαιολόγητη μετακίνηση πολιτών που επιβαρύνει οικονομικά το δημόσιο.

Κατόπιν των παραπάνω, ερωτάται ο κύριος υπουργός:

Με ποια ιδιότητα οι κυρίες Μάλαμα Μαχαίρα και Ισμήνη Λυμπέρη μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στον Άγιο Ευστράτιο παραμονή των αυτοδιοικητικών εκλογών;

Ποιος ή ποιοι προέβαλαν το αίτημα της μεταφοράς των δυο στελεχών της Ν.Δ. και γιατί;»

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018