Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ευχαριστήρια επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου Παλαιολόγου Κυριαζή

banner roots

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου Παλαιολόγου Κυριαζή
22.05.2014 | 12:09

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου Παλαιολόγου Κυριαζή

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή, απέστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Η Λήμνος Διεκδικεί", Παλαιολόγος Κυριαζής:

"Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες του νησιού μας που με την ψήφο τους με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο για το Δήμο Λήμνου.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της εκλογικής περιφέρειας Νέας Κούταλης, όπου και εκλέγομαι, για την τιμή που μου έκαναν ψηφίζοντάς με να με κατατάξουν πρώτο σε σταυρούς στην εκλογική μου περιφέρεια.

Στόχος μου είναι, για την επόμενη θητεία μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου να αγωνιστώ, όπως το έκανα μέχρι και σήμερα, με συνέπεια, εργατικότητα και αγωνιστικότητα μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και με όλους τους φορείς του νησιού μας για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε . Προβλήματα που έχουν γίνει πλέον εκρηκτικά λόγω της αδιαφορίας του κράτους και των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Λήμνου κο Μαρινάκη και όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου πιστεύοντας σε μια γόνιμη για τον τόπο μας συνεργασία".

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το